Åbent i dag: 10-17

Program i Boma

 

Der venter jer et spændende program, når I booker lejrskoleophold i Boma.

 

Dag 1

Fra Kl. 10.00: Ankomst til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

I har mulighed for at komme ind i parken, når den åbner kl.10.00.

Kl. 11.30: Mød guide ved Boma

Guiden møder jer foran Bomaen kl. 11.30. Her får I en introduktion til opholdet og bliver vist rundt i Boma-lejren. OBS: Det er ikke muligt at komme ind i Bomaen før kl. 11.30.

 

Kl. 13.15 – 14.15: På tur med guide

I mødes med guiden, som tager jer med på det undervisningsforløb, I har booket på forhånd. Vi anbefaler ”På rundtur i Afrika”, hvor I sammen med guiden besøger nogle af de afrikanske dyr, som bor tæt ved Bomaen. Efter undervisningen har I tid på egen hånd.

 

Tilkøb: Kl. 14.50 Safaribus

I har mulighed for at tilkøbe en safaribustur. På turen vil safaribuschaufføren fortælle om dyrene, I møder på savannerne. Turen varer en time, har afgang fra P1 kl. 14.50 og slutter på P3. 

 

Når parken lukker og en time frem

Når parken lukker og en time frem, skal I opholde jer i Bomaen eller ved legepladsen på P2. Det skyldes, at dyrepasserne i dette tidsrum lukker dyr ind i stalde. Når timen er gået, må I også benytte legepladsen på P3 og dinosaurparken. Det skal ske ifølge med en ansvarshavende voksen.

 

Aftensmad

I kan tilberede jeres mad over bålet i lejren eller på gasgrill nær Bomaen. I er velkommen til at medbringe jeres egen mad, og I har også mulighed for at bestille mad gennem os. Læs mere


Dag 2

Kl. ?? – kl. 8.40: Morgenmad og rengøring

Start gerne med oprydning og rengøring inden jeres morgenundervisning. Der er ikke megen tid bagefter.

Kl. 9.00 – 10.15: Morgenundervisning

I mødes med guiden, som tager jer med på det undervisningsforløb, I har booket på forhånd. Det kunne f.eks. være morgenbesøg hos enten løver eller næsehorn.


Kl. 11.00: Afslutning i Bomaen

Guiden kommer og afslutter med jer samt tjekker, at der er ryddet op og gjort rent. Der skal være minimum en voksen til stede.


Fra kl. 11.30: Bliv gerne i parken resten af dagen

I har mulighed for at blive i parken, indtil parken lukker. 

Forhør om og bestil lejrskole I Bomaen

 

 

Bestil lækre måltider

Giv jer selv mest mulig tid til gode oplevelser og bestil jeres aftens- og morgenmad gennem GIVSKUD ZOO -ZOOTOPIA. Maden bliver leveret til jer i Bomaen, og det eneste, I skal, er at opvarme maden over grill eller bål. I har også mulighed for at bestille lækre bål-snacks til hele gruppen.

 

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.