lukket

Program i Boma

 

Det spændende program for en lejrskole - Boma på bopladsen. Med mindre andet er nævnt, er programpunkterne inkluderet i prisen.

 

Forhør OM og bestil lejrskole - Boma

 

 

Dag 1 på lejrskole- Boma

Fra kl. 10.00: Ankomst

I kan betale kontant, med kreditkort eller få regningen tilsendt efter opholdet. Der kan ikke betales på forhånd.

 

Find Boma-lejren

Lejren er placeret ved P2. Det tager mindst 15 min. at køre fra indgangen til Boma-lejren. På gåben tager turen ca. 30 min. Har I brug for hjælp til at transportere bagage fra indgangen til Boma-lejren, kan I inden opholdet bestille gratis trailerkørsel. Det er en god idé at spise frokost, inden I mødes med guiden. I kan benytte de overdækkede spisepladser lige udenfor Boma-lejren.

 

Kl. 11.30: Introduktion

I mødes med guiden udenfor Boma-lejren. Guiden viser jer til rette i lejren og giver en brandinstruktion.

 

Kl. 13.15 - 14.15: På tur med en guide

Hvis skoletjenesten har plads, kan I benytte en række undervisningstilbud; De er inddelt efter alder, men vi skræddersyr også gerne undervisningen eller aktiviteten, så den passer til jeres gruppe og interesse.
Find jeres undervisnigsprogram her

 

På tur med Safaribussen?

Turen er ikke inkluderet i prisen, men vi reserverer gerne plads til jer.
Læs om Safaribussen og se afgangstiderne.

 

Aftensmad

Mad kan tilberedes over lejrens bålsted eller på gasgrill lige udenfor Bomaen. I er velkommen til selv at medbringe mad, men I kan også bestille aftensmad hos os eller købmandsvarer hos den lokale købmand. 

 

Forplejningsmuligher

Sikkerhed og indlukning af dyrene aften

I den første time efter lukketid, er dyrepasserne i gang med at lukke parkens dyr ind i deres stalde. Mens det foregår, er det er vigtigt, at der er ro i parken. Derfor SKAL I blive i lejren i dette tidsrum. Når dyrepasserne er færdige med at lukke dyr ind, må I gerne besøge legepladsen i følge med en ansvarshavende voksen.

 

Når alle dyrene er lukket ind, vil I være de eneste mennesker i parken. I får udleveret nøgler til udkørselslågen, så I altid kan komme ud af parken. Det koster et gebyr, hvis I mister nøglerne, så pas godt på dem.  

Nemme og velsmagende måltider

Som arrangør kan i tage en luksustur og overlade aftens- samt morgenmaden til parkens personale. Planlægning, indkøb og tilberedning står GIVSKUD ZOO så for. Der er fire gode muligheder at vælge mellem til aftensmad og en varieret morgenmad. Bålhyggen bl.a. snobrødsdej og Marie-kiks m.m. kan også bestilles. 

Dag 2 på Lejrskole - Boma

 

Kl. ? til 8.40: Morgenmad og rengøring

Start med oprydning og rengøring i god tid. Efter jeres staldbesøg er der kun kort tid til jeres ophold afsluttes.

 

Kl. 9.00 - 10.00: Staldbesøg

Føste undervisningforløb gennemføres, hvis skoletjenesten har tid. Besøg løvernes anlæg og se efter kradsemærker og knoglerester. I kan også besøge elefanterne eller næsehornene (dog kun i hverdagene).
Se og læs om om de enkelte undervisningsprogrammer.

 

Kl. 11.00 - 11.30: Afslutning i Bomaen

Guiden tjekker, at der er ryddet op og gjort rent og tager imod forslag til forbedringer.

 

Fra kl. 11.30: Bliv gerne i parken ind til lukketid

Hvis I har lyst til at blive i parken, har vi mulighed for at opbevare jeres bagage, til I skal hjem. Hvis forældre og søskende gerne vil støde til, er de naturligvis velkomne. Det koster normal entrépris. 

Flere overnatninger end en på lejrskole - Boma

Hvis I har booket flere overnatninger, har I mulighed for 2 undervisningsprogrammer pr. døgn, hvis der er plads i skoletjenesten.
I kan således få 2 eftermiddagsprogrammer og 2 morgenprogrammer ved 2 overnatninger.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.