lukket

De fysiske rammer i Bomaen

Bomaen ligger ca. 1 km fra indgangen. I kan både gå og køre derhen. Bopladsen består af store safaritelte, en provianthytte, en bålplads samt en lille hytte med udsigt til en afrikansk savanne med næsehorn. 

Boma-lejren består af

3 telte med 10 sovepladser i hver
I tre af teltene er der fem køjesenge, borde og skamler. Der er desuden ti tæpper, som frit kan benyttes.

 

1 telt med 4 sovepladser
I det ene telt er der kun 4 sengepladser samt bord og skamler. Desuden findes et skab med kalaha-spil til fri afbenyttelse. 

Alle telte er udstyret med fast bund og elektriske lamper.

Provianthytte

I provianthytten er der køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Der er desuden grillredskaber, gryder og pander, skærebrædder, kander og diverse køkkenredskaber samt opvaskebalje, affaldsposer og en falckkasse.

Bålplads

Midt i lejren findes en bålplads med grillriste til madlavning. Der er desuden vindskærme til bålet og træpinde til snobrød. Det er også muligt at benytte en gasgrill i grillhytten uden for Bomaen, hvis vejret ikke er egnet til åben ild. Rundt om bålet er der stubbe til at sidde på, samt to borde i ståhøjde. Brænde findes ved lejren, men optænding skal I selv medbringe.

Toiletter
I bygningen ved siden af Bomaen er der toiletter og handikaptoiletter.

 

Bad

I forbindelse med Bomaen er der udendøre fire primitive brusekabiner med varmt vand. De er overdækkede og med låsbare døre.

 

Brandsikkerhed
Et tændt bål skal altid være under opsyn, og I skal have en spand med vand stående ved bålet.

Der er både flammedaskere, en pulverslukker og en brandslange samt stiger i lejren. Når I bliver introduceret til lejren, bliver i også introduceret til brandslukningsudstyret. 

 

OBS! Alkohol accepteres ikke i lejren.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.