Åbent i dag: 10-17

De fysiske rammer i Bomaen

Bomaen ligger cirka en km fra indgangen. I kan både gå og køre derhen. Bomaen består af store safaritelte, et primitivt køkken, en bålplads samt en lille hytte med udsigt til en afrikansk savanne med bl.a. næsehorn.

Safaritelte
I Bomaen er der fire telte med hhv. en enkeltseng og fire køjesenge, det vil sige ni sovepladser i hvert telt. Der må af brandhensyn dog højst være 34 overnattende gæster i lejren i alt. 
Alle telte er udstyret med fast bund, borde, skamler, tæpper og elektriske lamper.

Bålplads

Midt i lejren findes en bålplads med grillriste til madlavning. Der er desuden vindskærme til bålet og træpinde til snobrød. Det er også muligt at benytte en gasgrill i grillhytten uden for Bomaen, hvis vejret ikke er egnet til åben ild. Rundt om bålet er der stubbe til at sidde på, samt to borde i ståhøjde. Brænde findes ved lejren.

Toiletter

I bygningen ved siden af Bomaen er der toiletter og handicaptoiletter.


Bad

I Bomaen er der fire primitive overdækkede brusekabiner med varmt vand.


Primitivt køkken

I det primitive køkken er der køleskab, elkedel, kaffemaskine, induktionskogeplade, gryder, alm. og dybe tallerkner, bestik, krus, saftevandskander og diverse køkkenredskaber også til madlavning over bål. Der er ligeledes metalspyd, popkornsgryder og en førstehjælpskasse.

I er velkommen til at medbringe egne madvarer, og I har også mulighed for at bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad gennem GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.


SE MENUEN OG BESTIL MAD

 

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.