lukket

De fysiske rammer i Bomaen

Bomaen ligger cirka en km fra indgangen. I kan både gå og køre derhen. Bomaen består af store safaritelte, et primitivt køkken, en bålplads samt en lille hytte med udsigt til en afrikansk savanne med bl.a. næsehorn.

Safaritelte
I Bomaen er der fire telte med hhv. en enkeltseng og fire køjesenge, det vil sige ni sovepladser i hvert telt. Der må af brandhensyn dog højst være 34 overnattende gæster i lejren i alt. 
Alle telte er udstyret med fast bund, borde, skamler, tæpper og elektriske lamper.

Bålplads

Midt i lejren findes en bålplads med grillriste til madlavning. Der er desuden vindskærme til bålet og træpinde til snobrød. Det er også muligt at benytte en gasgrill i grillhytten uden for Bomaen, hvis vejret ikke er egnet til åben ild. Rundt om bålet er der stubbe til at sidde på, samt to borde i ståhøjde. Brænde findes ved lejren.

Toiletter

I bygningen ved siden af Bomaen er der toiletter og handicaptoiletter.


Bad

I Bomaen er der fire primitive overdækkede brusekabiner med varmt vand.


Primitivt køkken

I det primitive køkken er der køleskab, elkedel, kaffemaskine, induktionskogeplade, gryder, tallerkner, bestik, krus, saftevandskander og diverse køkkenredskaber også til madlavning over bål. Der er ligeledes metalspyd, popkornsgryder og en førstehjælpskasse.

I er velkommen til at medbringe egne madvarer, og I har også mulighed for at bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad gennem GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.


SE MENUEN OG BESTIL MAD

 

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.