lukket

Forplejning i Bomaen

I kan bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad fra restaurant Jacobs Spisehus. I kan også selv medbringe jeres mad. 

 

Aftensmad og morgenmad på lejrskole - Boma

Vælger I at bestille mad igennem parken, kan I vælge en af de lækre Bomaretter, som blot skal varmes over bål eller gasgrill, Jeres medbragte madvarer kan opbevares i køleskabet i provianthytten.

 

OBS! Alkohol accepteres ikke i forbindelse med en overnatning i Boma-lejren.

 

Bestil lækker og nem aftens-og morgenmad i parken

I har fire gode retter at vælge mellem til aftensmad og får en solid og god morgenmad leveret. Bestil skal senest en måned før opholdet, og husk at oplyse dit bookingnummer. Der skal bestilles samme menu til alle deltagere. Hvis I bestiller Bomaretter fra Jacobs Spisehus, står det klar til jer i køleskabet, når I skal bruge det.

Bålplads og gasgrill i Boma-lejren

I kan tilberede mad på store grillriste over bålet i Boma-lejren eller på en overdækket gasgrill lige udenfor Bomaen. I provianthytten er der store pander og gryder, som sættes direkte på grillristene. I køkkentelte finder I også skeer, paletknive og andet køkkenudstyr.

 

Bålhygge på lejrskole - Boma

Om aftenen er det skønt at sidde rundt om lejrbålet og nyde stemningen, mens mørket falder på. Parkens restaurant Jacobs Spisehus kan levere hyggelig bål-snack så som mariekiks og skumfiduser, pølsehorn og snobrødsdej. Der findes både snobrødspinde og popkorn-pander i lejren.

 

Se og køb snack til bål på lejrskole - Boma

Levering af købmandsvarer

Min Købmanden i Givskud leverer gerne dagligvarer til Boma-lejren

Find Min Købmandens kontaktoplysninger på www.minkøbmand.dk find butik og afgiv jeres bestilling en uge før jeres ophold. Så bliver maden leveret i Boma-lejren mellem kl. 12 og 13 i forbindelse med, at I flytter ind i lejren.

 

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.