Dagens programI dag 10-20
GIVSKUD ZOO arbejder aktivt for at beskytte truede dyr som for eksempel bongoer. Med donation, arv og gaver kan du også hjælpe.

Arv og gaver

GIVSKUD ZOO er de udryddelsestruede dyrs egen oase midt i Jylland. Her bruger vi store, åbne anlæg, som har vist sig at være et af de bedste bud på fremtidens zoologiske anlæg.

Ikke for at tjene penge

GIVSKUD ZOO er en ikke-profiterende, selvejende institution. De eneste indtægter kommer fra salg af billetter og tilskud fra Kulturministeriet. Og det er slet ikke nok i forhold til de opgaver, som GIVSKUD ZOO har valgt at påtage sig:

• Undervisning og formidling om dyrene og deres verden.

• Bevarelse af truede dyrearter. 
• Forskning i dyrenes biologi - såvel i zoologiske haver som i naturen.
 

Derfor er det en god idé at betænke GIVSKUD ZOO

Når du vælger at betænke GIVSKUD ZOO med arv og gaver, hjælper du med den store opgave, det er at udvikle og forbedre dyrenes anlæg og vilkår. Og dermed hjælper du med at give dyrene de optimale betingelser for naturlig adfærd og livsudfoldelse. På den måde skaber vi de bedste muligheder for at formidle og påvirke mennesker til en bedre forståelse af dyrene og deres livsbetingelser i den vilde natur.

Derudover sikres en deltagelse i de internationale avlsprogrammer, der gør, at vi kan være med til at bevare levedygtige bestande af de mest truede dyr. Herigennem kan vi være med til at sikre bestande, som kan være reserver for genudsætning af dyr i de områder af verden, hvor det er muligt.

Og endelig hjælper du os med at udføre relevant forskning i dyrenes biologi. Forskning som både kommer dyrene i de zoologiske haver til gode, og som har betydning for forvaltningen af dyrene i den vilde natur.

I GIVSKUD ZOO får dyrene en fremtid med et godt og sikkert liv, samtidig med at dyrene har en værdig tilværelse som ambassadører for deres vilde slægtninge i naturen.
 

Det nytter at støtte GIVSKUD ZOO

Med sine 116 hektar er GIVSKUD ZOO det absolut største ikke-profiterende zoologiske anlæg i Danmark. Og vores gorillaanlæg på hele 20.000 kvadratmeter er et af de største og mest moderne gorillaanlæg i hele verden. Også vores anlæg til næsehorn har givet genlyd i den zoologiske verden. Anlægget er intet mindre end 30.000 kvadratmeter. Staldfaciliteterne er bygget til 15 næsehorn, og bebos for tiden af en han og flere hunner. Etableringen af nye gorilla- og næsehornsanlæg har kun været muligt med økonomisk støtte i form af arv og gaver. Mange tak!
 

Nye projekter

GIVSKUD ZOO er hele tiden i udvikling, og blandt de kommende projekter er nye anlæg til vores elefanter, løver og giraffer. Højt på ønskesedlen står også, at vi får tigre i GIVSKUD ZOO. Det vil dog kræve et nyt, stort anlæg.
 

Vil du være med?

Hvis du mener, at det er værd at hjælpe de truede dyrearter, er det en god idé at donere arv og gaver til GIVSKUD ZOO. Her går alle bidrag direkte til dyrene.
En sag som er værd at støtte i en verden, der giver stadig mindre plads til de vilde dyr. 
Som selvejende institution er GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA arveafgiftsfritaget.
På forhånd tak for hjælpen.

Skattefradrag for bidrag

Alle beløb over 200,- er fradragsberettiget og kan trækkes fra i skat. Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, kan du opgive dit CPR-nummer til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og så indberettes støtten automatisk til SKAT. Du kan opgive dit CPR-nummer via denne formular: fradrag for bidrag


 

For yderligere information kontakt venligst:
Direktør Richard Østerballe, GIVSKUD ZOO, Tlf.: +45 75 73 02 22
Bestyrelsesformand advokat Rikke Slott Buch, Trolle Advokatfirma, Tlf.: + 45 70 15 15 32

Find indsamlingsregnskab for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA for 2020 her.

 

Du kan også støtte Givskud Zoo Naturfond

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.