Åbent i dag: 09.30-19

Vi skyder sæson 2023 i gang lørdag den 1. april

21. marts 2023
Med en sensationel fødsel af brillebjørnetvillinger og flere andre nytilkomne unger, en ny dyreart samt en række nye events og koncerter for børn, går GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA en spændende sæson 2023 i møde.

Vanen tro vil direktør Richard Østerballe være at finde ved lågerne ved indkørselsbanerne, når GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA slår portene op til sin 54. sæson og være med til at byde sæsonens første gæster velkommen til parken. Åbningen af parken sker lørdag den 1. april kl. 10.00. 

- Det er altid særligt at skyde en ny sæson i gang. Vi glæder os, og vi arbejder på højtryk over hele parken for at gøre klar til åbning, smiler Richard Østerballe. 

Små unger giver masser af liv i parken
En af årets mere spektakulære oplevelser vil ifølge direktør blive, at gæster kan følge med, når parkens to nye brillebjørneunger, som blev født i februar, kommer ud i anlægget; 

- Tvillingerne kan først opleves henad maj til juni, alt efter hvornår moren tager dem med ud af redekassen. Men så skal det også nok blive rigtig sjovt at se deres udvikling og leg. 

Udover brillebjørneungerne er der også unger både hos bongoantiloperne, sulawesimakakkerne og hos edderkopaberne, hvilket også giver en masse liv i anlæggene. 

Endelig er en ny dyreart rykket ind i parken, nemlig to hvidnæsede næsebjørne - en han og en hun.

- Den tidligere næsebjørneart, vi havde, måtte vi ikke yngle med, da det var en invasiv art. Det må vi godt med denne nye art, så vi er spændte på, om der kommer nye beboere til i løbet af sæsonen. 

Spisesteder får et løft
For at give gæster endnu bedre service har GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA desuden investeret både i udbygning af spistedet Baobab for at skabe flere siddepladser. Også Safari Grill er gennem en omfattende ombygning, og det tidligere Pit Stop er blevet til Vaffelhuset. Tiltagene skal give parkens gæster en bedre oplevelse, når de trænger til en pause og noget at spise på deres tur rundt i parken. 

Masser af aktiviteter året igennem
Årets nyheder i parken tæller også en hel række koncerter for børn. Blandt andet vil der være koncerter med Mek Peks Åh Abe Trio, Kaya Brüel og Ole Kibsgaard vil spille for de yngre gæster og også Katrine Bille, kendt fra DRs børneprogrammer vil undeholde de mindste. 

- Vi har masser af små gæster og mange årskortholdere i parken, og ved at arrangere disse koncerter prøver vi at give vores gæster nogle ekstra gode og anderledes oplevelser, siger direktøren.     

Derudover vil der være masser af events som Hunde i Zoo, Vilde vandhuller og Høstmarked. Og naturligvis kan gæster også glæde sig til muligheden for at komme på ture bag kulisserne eller deltage i den traditionsrige Dino Camp, hvor man kan overnatte lige midt i parkens dinosaurpark.

Sidste år satte parkens besøgsrekord med over 450.000 gæster. Aldrig før i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs historie har der været så mange gæster forbi i løbet af et år.
Om det går ligesådan i 2023, tør direktøren ikke sige. Men med et tæt eventprogram og udsigt til en masse gode oplevelser hos dyrene, er han sikker på, at mange gæster kigger forbi; 

- Vi glæder os i hvert fald til igen at kunne byde velkommen til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Fodringer, fortællinger og nye aktiviteter
01. juli 2024
I sommerferien bliver der skruet op for både åbningstider og aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så der…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.