Dagens programI dag 10-20
Med et skolekort betaler I for eleverne én gang - og så kan I komme i GIVSKUD ZOO så tit I vil.

Skolekort til GIVSKUD ZOO

Betal for eleverne én gang og brug GIVSKUD ZOO, så ofte I vil, i et helt år. Kortet kan købes til indskoling, mellemtrin og udskoling.

Med et samlet areal på 120 ha er GIVSKUD ZOO et meget stort klasselokale. På de 65 ha bor der ca. 600 eksotiske dyr fordelt på ca. 50 dyrearter. I parken er der blandt andet også et 11 ha stort fredet område med hedemose, en spændende og imponerende dinosaurudstilling og en stor legeplads med udfordringer til alle aldersgrupper. 
De store områder samt de mange dyr og faciliteter kan danne ramme om spændende undervisning inden for mange fag. Det kan din skole gøre brug af med et skolekort i hånden, idet skolekortet giver gratis entré til parken et helt kalenderår. Med et skolekort kan I også gratis gøre brug af skoletjenesten i almindelig skoletid. Skoletjeneste underviser hele klasser med minimum ti elever og anbefaler at undervisningen indgår i et forløb, som understøttes på skolen.

 

 

Bestil skolekort


Entré

Skolekortet giver elever, lærere og pædagoger fri entré til GIVSKUD ZOO i skoletiden og i SFO-tiden. Formidlingsafdelingen skal altid have besked om, at I kommer. Send derfor en mail med skolens navn, kontaktlærer og antal elever til inden jeres besøg.
Det er ikke muligt at bruge skolekortet i forbindelse med overnatning i parken.

 

Pris 

Et skolekort kan købes til henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskoling, og det gælder i et helt kalenderår. I betaler for de elever, der på købstidspunktet er registreret på for eksempel mellemtrinnet, og derefter gælder kortet for alle jeres mellemtrinselever det følgende år.
Elever koster DKK 110,- i 2022, mens lærere og pædagoger er gratis. Når skolekortet er bestilt, sender vi en faktura via EAN. Når denne er betalt, sender vi et fysisk kort, som skal medbringes ved alle besøg i GIVSKUD ZOO.
Ved køb af skolekort kan årskort tilhørende skolens elever ikke benyttes.


Undervisning på egen hånd

I almindelig åbningstid kan I frit benytte parkens faciliteter og lave undervisning på egen hånd. Skolens personale er velkommen til at besøge parken og snakke med formidlingsafdelingen i forbindelse med forberedelse af undervisning og udflugter til GIVSKUD ZOO.

 

Undervisning i skoletjenesten

I almindelig skoletid kan I gøre brug af skoletjenestens undervisningsprogrammer, som I finder her.

Vi gennemfører undervisning med minimum 10 deltagende elever og forventer, at undervisningen i GIVSKUD ZOO indgår i et forløb, som understøttes af undervisning på skolen før og/eller efter besøget i GIVSKUD ZOO. Hvis I arbejder med et særligt emne på skolen, er I velkomne til at forespørge på undervisning, der understøtter netop dette emne.
I åbningssæsonen varer et besøg i skoletjenesten op til halvanden time. Resten af dagen kan I færdes på egen hånd. 
Udenfor parkens åbningssæson varer et besøg i skoletjenesten typisk mellem tre og tre en halv time. Da skal I være sammen med en formidler under hele jeres besøg.
Undervisning i skoletjenesten skal bookes i god tid inden besøget.

 

Book på tlf.: +45 76 71 02 57 eller via

mail

 

Ring også til Booking, hvis I har specielle behov eller særlige ønsker til undervisningen. 


SFO

I SFO-tiden har skolen fri entré til GIVSKUD ZOO, men der følger ikke gratis skoletjeneste med i besøget. Det kan I dog vælge at tilkøbe. Formidlingsafdelingen hjælper gerne med gode råd og idéer, når I planlægger et besøg i parken.

Evaluering

I forbindelse med undervisning, hvad enten undervisningen afholdes af skoletjenesten eller skolens personale, SKAL evalueringsarket udfyldes og sendes til Susanne Toft Henriksen på mail. Evaluerings-arket kan downloades her

 

Inspiration og introduktion

Hvis I ønsker det, kommer vi gerne ud på jeres skole og introducerer jer til, hvordan I kan gøre brug af skolekortet. Ved en sådan lejlighed kan skolens personale både få inspiration og svar på spørgsmål. Ring til Booking på tlf.: +45 76 71 02 57 for at høre nærmere.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.