Dagens programI dag 10-20

Hov, det er en and

17. maj 2015

Hov, det er en and

De vilde gråænder i GIVSKUD ZOO vælger ikke altid det smarteste sted af bygge rede.

GIVSKUD ZOO har som bekendt en lang række dyr, der stammer fra mange forskellige steder i verden. Men her er også lokale vilde dyr, der færdes frit ind og ud. Dem, der nok får mest opmærksomhed fra gæsterne og vækker mest glæde, er gråænderne. Hvert år er der ænder, der ruger rundt omkring, og senere svømmer de rundt i søerne med deres søde ællinger. For eksempel kan en andemor og hendes små ællinger i øjeblikket ses hos gorillaerne, hvor de svømmer rundt i vandgraven.
Ind imellem er der ænder, der ruger på uforudsete steder. Og af og til vælger de steder, der ikke er så praktiske set fra medarbejdernes side. Dette er netop tilfældet i år, hvor en andemor har valgt at lave sin rede i en af vores bunker med træflis. Man kunne være ligeglad og bare fjerne reden. Men det gør vi selvfølgelig ikke. Så nu må vi undvære barkflis i omkring 14 dage, indtil andemor er færdig med at ruge. 
Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.