Dagens programI dag 10-20

Høstmarkedet er aflyst

21. september 2020

Høstmarkedet er aflyst

Det høstmarked, der skulle finde sted i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lørdag den 26. og søndag den 27. september er desværre aflyst.


På grund af forsamlingsforbuddet i Danmark og de nye regler i forhold til COVID-19 og smittebeskyttelse bliver årets høstmarked i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA desværre aflyst. 
Da det nu kun er tilladt at samles 50 personer, er det ikke muligt at gennemføre markedet som planlagt. Derfor aflyses markedet. 

- Det er selvfølgelig meget beklageligt. Vi ved, at markedet er populært hos mange af vores gæster, og vi havde glædet at til at holde det. Men som reglerne er nu, er det desværre ikke muligt for os at gennemføre det. Vi vil ikke være i stand til at holde et marked inden for rammerne af det nye forsamlingsforbud. Og da vi løbende tilpasser os myndighedernes retningslinjer, må vi desværre aflyse. Vi håber, at vi kan gennemføre det og andre af vores aflyste events næste år, siger formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen.  

Parken er fortsat åben for almindelige besøg.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.