Dagens programI dag 10-20

Event: Sammen redder vi verden

17. august 2021

Event: Sammen redder vi verden

Gennem leg og sjove aktiviteter kan gæster i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lære mere om FN's 17 verdensmål og om at passe på planeten ved event Sammen redder vi verden i slutningen august. 


Lørdag den 28. og søndag den 29. august 2021 kommer FN's 17 verdensmål i fokus i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA ved eventen Sammen redder vi verden. 
Jorden er under hårdt pres, og der er behov for en massiv, samlet indsats for at vende udviklingen, så vi kan passe bedre både på hinanden og på planeten. 

- Vi kan ikke redde jorden hver for sig. Men hvis vi står sammen, kan vi faktisk være med til at gøre en forskel og sætte kurs mod mere bæredygtighed, et sundere klima og trivsel for mennesker og dyr. Og det er det, vi godt vil lære vores gæster mere om ved eventen, fortæller tovholder Cindy Sørensen, som også er biolog og formidler i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Begge dage er der mulighed for at gæster gennem sjove aktiviteter og konkurrencer kan lære mere om at passe på kloden.

 

- Vi kan ikke dykke koncentreret ned i alle verdensmål, men vi kan gøre vores gæster opmærksomme på dem, og vi kan fortælle om, hvad man selv kan gøre i sin dagligdag for at være med til at gøre en lille forskel til gavn for naturen, for miljøet, for dyrearter og for vores medmennesker. Det kan for eksempel handle om at være en ansvarlig forbruger gennem affalssortering, at spare på vand, at bruge miljørigtig energi, købe ind lokalt og lignende.  

Biologen er godt klar over, at det er et tungt emne, som måske kan være svært at kapere for parkens yngste gæster. Og derfor er programmet tilrettelagt, så læringen kan leges ind. 

- Vi får besøg af De Grønne Ninjaer som blandt andet via spil fortæller om at passe på naturen. Der vil også være andre lege og konkurrencer, så hele familien kan være med, siger Cindy Sørensen.

Alle aktiviteter er gratis, når entré til parken er betalt.


Program for eventen Sammen redder vi verden

11-16: Mød De Grønne Ninjaer og lær at sortere plastik rigtigt

11-16: Smag klimavenlig mad lavet af Jacobs Spisehus

11-16: Leg dig til viden om FNs verdensmål

11-15.30: Deltag i konkurrencen om bogen "Milton og de 17 verdensmålsrejser"

15.30: Udtrækning af dagens vindere

 

Alle aktiviteter foregår ved GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs Verdensmålsarena ved området P3.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.