Åbent i dag: 10-18

Event: Sammen redder vi verden

21. maj 2024
Verden står over for store udfordringer, og det kræver en fælles indsats for at vende udviklingen, så Jorden forsat kan være et dejligt sted at bo - både for mennesker og dyr. For hvis alle gør en lille indsats, kan vi sammen gøre en stor forskel.
Det sætter vi fokus på i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA ved eventen Sammen redder vi verden, hvor det alvorlige emne tages op gennem leg og sjove aktiviteter. 

Eventen Sammen redder vi verden foregår lørdag den 1. og søndag den 2. juni 2024. Begge dage er eventpladsen ved Verdensmålsarenaen ved området P3 i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA åben fra kl. 11.00 til 16.00. 

- Eventweekenden er ikke kun et par sjove dage udendørs, det er også en vigtig lejlighed til at lære om FN's 17 verdensmål. Men på en måde hvor leg og læring går hånd i hånd, for det kan være et tungt emne. Vi håber, at vi ved at kombinere verdensmålene med sjove aktiviteter, hvor hele familien kan være med, kan lege lidt ny viden ind i vores gæster, forklarer biolog og tovholder på eventen, Marie Kristine Warming, og tilføjer:  

- Vi ønsker at skabe bevidsthed om de store udfordringer, vores planet står overfor, men det skal ikke forstås som en løftet pegefinger. Det handler blot om at inspirere og motivere vores gæster til at tage små skridt, som har stor betydning for Jorden. Små handlinger, som - når de bliver gjort af mange - kan gøre en stor forskel.

Nogle af de sjove aktiviteter, hvor selv de helt små kan være med, er kæmpe vendespil og kæmpe puslespil. Fiskedammen bliver også fundet frem, så danske dyr kan blive hjulpet godt hjem. Og så er robotterne på banen - hjælp dem med at sortere skrald. 

Børn kan også kaste sig ud i Dyre-duellen, en motionsbane, hvor de skal ud at bruge kroppen.
Desuden leverer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs egen køkkenchef smagsprøver på klimavenlig mad (så længe lager haves, for vi vil gerne undgå madspild). 

- Det plejer at være en velbesøgt event med god aktivitet og snakke børn og voksne imellem, så vi håber selvfølgelig på et par gode dage, hvor vi sammen lærer om, hvordan vi skaber en god fremtid for vores skønne planet, siger Marie Kristine Warming.

 

 

Program for Sammen redder vi verden
Eventpladsen er åben fra kl. 11.00 til 16.00
Robotter tager skraldet
Hjælp dyrene hjem
Er det agurketid?
Nip napper
Vind et godt råd
Kæmpe puslespil
Kæmpe vendespil

Dyre-duellen
11.30-15.30 Smagsprøver på klimavenlige retter (så længe lager haves)
Alle disse aktiviteter er gratis. 

Derudover kan gæster møde Givskud Zoos Venner, som bygger til havens venner. Køb for eksempel et insekthotel med hjem.
Desuden deltager DOF Ørneklub med en stand, hvor gæster kan lære om fugle, de kan se herhjemme og samtidig lære om, hvad de kan gøre for at hjælpe fuglene i haven.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Nil-letjeflokken har fået en han
14. juni 2024
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs nyeste art, sumpantilopen nil-letje, kan opleves på en af parkens savanner, og nu er det mu…
Koncert for børn: Kalles Store Trommeshow
11. juni 2024
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har en spændende sæson fyldt med begivenheder og shows, og det næste på progr…
Koncert for børn: Beat og Brøl i dinosaurland
04. juni 2024
Tyrannosaurus rex, stegosaurus, triceratops, pterodactyl, spinosaurus, velociraptor og verdens største dino, titano…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.