Dagens programI dag 10-20

Endnu flere dinosaurer

21. marts 2016

Endnu flere dinosaurer


Efter den store succes sidste år med dinosaurparken kommer der i år ENDNU mere at se på. Udstillingen bliver nemlig udvidet med endnu flere arter og modeller, så der nu er mere end 40 modeller i samlingen fordelt på 25 forhistoriske arter.Den nye hovedattraktion bliver nok den enorme Gigantoraptor. Den ligner mest en forvokset kalkun, men med en højde på 5 meter er det den mest imponerende kalkun, du nogensinde kommer til at se! Den levede i Mongoliet i kridttiden, og vi ved ganske lidt om arten. Der er nemlig kun fundet ét eneste eksemplar.

Europas største
En anden dinosaur, der helt sikkert vil imponere, er Torvosaurus. Denne store rovdinosaur er den største, der nogensinde har levet i Europa. Ud over de store tænder havde den imponerende store kløer. Torvosaurus levede i juratiden, og i GIVSKUD ZOO kan du finde den sammen med nogle af de andre dinosaurer fra samme periode, nemlig Diplodocus og Ceratosaurus.

Ikke kun dinoer
Det er ikke kun nye dinosaurer, der er flyttet ind i GIVSKUD ZOO. Også endnu en flyveøgle, Pterodactylus, og kæmpekrokodillen Sarcosuchus er nye i parken. Sarcosuchus er måske den største krokodille, der nogensinde har levet på jorden. Du kan opleve det store krybdyr sammen med rovdinosauren Spinosaurus. De to store kødædere har muligvis kæmpet om de samme byttedyr i Afrika for ca. 112 mio. år siden.

Stille!. Prøv at lytte..
Ud over de ekstra modeller kommer der også en ny dimension på oplevelsen i dinosaurparken; nemlig lyd.  Indtil nu er de eneste lyde kommet fra de 4 bevægelige dinosaurer, men nu vil der flere steder langs stien stå højttalere, så fornemmelsen af at bevæge sig rundt i en fortidsskov nu bliver endnu mere intens. 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.