Åbent i dag: 10-17

Endnu flere dinosaurer

21. marts 2016
Efter den store succes sidste år med dinosaurparken kommer der i år ENDNU mere at se på. Udstillingen bliver nemlig udvidet med endnu flere arter og modeller, så der nu er mere end 40 modeller i samlingen fordelt på 25 forhistoriske arter.


Den nye hovedattraktion bliver nok den enorme Gigantoraptor. Den ligner mest en forvokset kalkun, men med en højde på 5 meter er det den mest imponerende kalkun, du nogensinde kommer til at se! Den levede i Mongoliet i kridttiden, og vi ved ganske lidt om arten. Der er nemlig kun fundet ét eneste eksemplar.

Europas største
En anden dinosaur, der helt sikkert vil imponere, er Torvosaurus. Denne store rovdinosaur er den største, der nogensinde har levet i Europa. Ud over de store tænder havde den imponerende store kløer. Torvosaurus levede i juratiden, og i GIVSKUD ZOO kan du finde den sammen med nogle af de andre dinosaurer fra samme periode, nemlig Diplodocus og Ceratosaurus.

Ikke kun dinoer
Det er ikke kun nye dinosaurer, der er flyttet ind i GIVSKUD ZOO. Også endnu en flyveøgle, Pterodactylus, og kæmpekrokodillen Sarcosuchus er nye i parken. Sarcosuchus er måske den største krokodille, der nogensinde har levet på jorden. Du kan opleve det store krybdyr sammen med rovdinosauren Spinosaurus. De to store kødædere har muligvis kæmpet om de samme byttedyr i Afrika for ca. 112 mio. år siden.

Stille!. Prøv at lytte..
Ud over de ekstra modeller kommer der også en ny dimension på oplevelsen i dinosaurparken; nemlig lyd.  Indtil nu er de eneste lyde kommet fra de 4 bevægelige dinosaurer, men nu vil der flere steder langs stien stå højttalere, så fornemmelsen af at bevæge sig rundt i en fortidsskov nu bliver endnu mere intens. 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.