INFORMATION OM CORONAVIRUS - LÆS MERE HER

Dagens programI dag lukket
Med GIVSKUD ZOOs kulturårskort er der rabat på helt særlige oplevelser i et år.

Kulturårskort

Kulturårskort er til dig, der gerne tager på gode udflugter sammen med andre voksne. Dig, der værdsætter varierede oplevelser i forskellige attraktioner, skønne timer i dyrenes selskab, masser af natur og den gode plads omkring dig, som du finder her i GIVSKUD ZOO.

OBS: På grund af tekniske årsager er det pt. ikke muligt at købe kulturårskort. Der åbnes for salg af kulturårskort igen, når GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA åbner. 
Hvis du gerne vil have kulturårskort, kan du i stedet købe et gavekort, som senere kan ombyttes til kulturårskort.Kulturårskort giver dig en række fordele og gode tilbud i og uden for GIVSKUD ZOO. 

Med et kulturårskort kan du komme igen og igen i GIVSKUD ZOO. På den måde kan du opleve naturens forandringer og følge dyrenes liv, når de nyder forårsvarmen, får unger eller vinterpels. Her kan du gå på opdagelse og nyde kaffen nær løverne på en mandag, onsdag eller de dage, der passer. dig. Vælg gerne en dag, hvor de yngre er optaget af hverdagens gøremål derhjemme. Så er der ekstra plads til dig og dine ledsagere her hos os.

 

Vælg kulturårskort til og få massevis af oplevelser, rabatter og fordele.

 

 

Normalpris pr. kulturårskort

Voksne KUN 410 kr. pr. år.

 


Køb kulturårskort online - til normalpris

Kulturårskort kan købes online. BEMÆRK: Der er op til ca. syv dages leveringstid på Kulturårskort købt online.

 

 

 

Køb gavekort til kulturårskort

Giv masser af gode oplevelser i gave i form af et gavekort til kulturårskort. Bestil et gavekort på 410 kr. eller mere. Du kan købe flere enkelte gavekort på en gang, når du bestiller. Gavekortene kan indløses til kulturårskort i Billetsalg i GIVSKUD ZOO eller ved at sende en mail til aarskort@givskudzoo.dk med navn, alder, adresse og billeder på de personer, der skal have kulturårskort. Oplys også gavekortets stregkodenummer. Så sender vi kulturårskortene til dig med posten. 

 

KØB GAVEKORT TIL KULTURÅRSKORT

 

 Med kulturårskort får du 

 I GIVSKUD ZOO:

- fri adgang, så længe kortet gælder 

- flere gode rabatter i GIVSKUD ZOO på bl.a. bespisning, de konkrete tilbud offentliggøres senere på året

- god pris på særarrangementer kun til kulturårskort- og årskortholderabat på udvalgte arrangementer 

 

  I ANDRE ATTRAKTIONER:

- 50% rabat på endagsbilletten i Den Gamle By og Vadehavscentret, på Egeskov - Koldinghus og på BRANDTS - Museum For Kunst og Visuel Kultur
- 50% rabat på endagsbilletten i Randers Regnskov og tre udenlandske zoos
- 15% rabat i 13 andre zoos og akvarier i Danmark  

 

FORDELE I GIVSKUD ZOO 

 

FRI adgang på alle åbningsdage ét år frem.

Tag på safari i din bil den ene dag, oplev dyrene i zoo og dinosaurparken til fods den anden dag og besøg de fire særudstillinger den tredie dag. Eller oplev lige præcis i den rækkefølge, som du har lyst til. Parken er så stor, at du sjældent når det hele på én dag. Derfor er det en fordel at have kulturårskort, så du kan opleve parken ad flere omgange. Du har også adgang til de ekstra events, som der løbende afholdes. 
 

 

  

Rabat på spisning

Det forventes at der også i 2020 bliver et særligt lukrativt tilbud på en restaurant til årskort-holdere. Det nøjagtige tilbud offentliggøres senere på året.

 

  

Eksklusive særarrangementer

Der arrangeres løbende spændende særarrangementer, kun for ejere af kulturårskort og årskort. Go`Morgen Zoo og ture bag kulisserne er nogle af mulighederne. I 2019 er der ture, der præsenterer parkens spændende historie bl.a. "Stjernerne i GIVSKUD ZOO", hvor emnerne bl.a. er Samson og Brutalis. 

 Se mere og bestil din billet:

Køb særarrangement

 

 

Traditionelt får årskortholdere rabat på safaribussen, det nøjagtige tilbud offentliggøres senere på året.

 

 

Årskortholdere kunne nyde den gode kaffe i PIT-STOP til en særlig pris i 2019, tilbuddet i 2020 i Pit Stop offentliggøres senere på året.

 

FORDELE I ANDRE ATTRAKTIONER 


50% rabat på endagsbilletten hos hver af disse så længe kortet gælder:

BRANDTS - Museum For Kunst Og Visuel Kultur

Midt i Odenses gamle klædefabrik finder du Fyns største kunstmuseum. Det er også landets eneste, som viser ny og klassisk kunst side om side med nutidens visuelle kultur. Der er altid nyt at opleve på BRANDTS med udstillinger af klassiske kunstværker, international fotografi, film og tegninger fra verdens bedste kunstnere, fotografer og billedskabere.

  

Den Gamle By

Tag på tidsrejse i Den Gamle By. Se, hør, duft, smag, prøv, opdag og forstå. Oplev en spændende tidsrejse og livet i 1864, 1927 og 1974. Gå på opdagelse i historiske huse og baggårde og stil sulten i hyggelige spisesteder. Den Gamle By er verdens første open-air-museum for byhistorie med 9000 m2 indendørs udstillinger. Oplev Dansk Plakatmuseum, Kunstkammeret, Legetøjsmuseet og den underjordiske og interaktive udstilling ”Aarhus Fortæller”, der viser danske byers historie fra vikingetid til nutid. 


Egeskov

Egeskov byder på oplevelser for alle. Oplev Danmarks smukkeste have, som er prisbelønnet flere gange, den enorme labyrint, udstillinger med veteranbiler, -motorcykler, -fly og meget mere. Selvom greven og hans familie til daglig bor på slottet, er der mulighed for at komme inden for og se de mange flotte stuer og verdens mest eventyrlige dukkehus, Titanias Palads. På Egeskov finder du også spændende events, som Sankthansaften, Open by Night, Halloween, Julemarked og mange flere.

 

 

Koldinghus

Det er en særlig oplevelse at opleve Koldings gamle kongeborg. Fra sin slotsbanke højt hævet over byen vækker slottet ærefrygt. Det var netop meningen, da Koldinghus blev anlagt i 1200-tallet for at vogte over kongerigets grænse mod syd. Slottet rummer en række fine rum og sale, og som noget helt specielt, møder du en veltilrettelagt kontrast mellem nyt og gammelt i Ruinsalen, der med de høje søjler står som en hyldest til den gamle ruin og nænsomt bærer det nye tag, så det ikke belaster ruinen. I dag er Koldinghus et museum og er hjemsted for Danmarks fineste samling af dansk sølv foruden betydelige kulturhistoriske samlinger. I Slottets sydfløj, der arkitektonisk er en seværdighed i verdensklasse, gennemføres internationale udstillinger.

 

Vadehavscentret

Vadehavscentret er porten til UNESCO Verdensarv. Kendetegnet for centret er de smukke omgivelser og den fabelagtige arkitektur. Et billede på natur og kultur, der smiler til hinanden. Det er et besøgscenter, der med stolthed viser Verdensarv Vadehavet frem for gæster. Udstillingen, TRÆKFUGLENES VADEHAV, inkluderer samtidig oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster i Vadehavets forunderlige verden. I dag er Vadehavscentret 2800 m2  og rummer bl.a. mere end 1000 m2 udstilling, lokaler til formidling samt servicearealer, café og butik.

 

50% rabat på endagsbilletten hos hver af disse i 2020:

  
Randers Regnskov

Tag på tur i den tropiske regnskov. I Randers Regnskov er luften varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes der. I frodige, grønne omgivelser oplever du alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer,og således for en stund, får følelsen af at være på et sandt tropeeventyr. Du kan med fordel besøge Randers Regnskov i vinterperioden, hvor det især er skønt at gå rundt i den tropiske varme og besøge de farvestrålende dyr fra junglen.

 

Kristiansand Dyrepark, Norge

Besøg Dyreparken, Kardemomme by, Abra Havn og alle de andre områder i den flot anlagte park i Norge.
www.dyreparken.no

 
Borås Djurpark, Sverige

Stor dyrepark med afrikanske savannedyr, eksotiske rovdyr, nordiske dyr, pingviner, gråsæler og mange flere.

www.boraszoo.se  

 
Erlebnis Zoo Hannover

Oplev flere end 3.000 dyr i syv unikke, naturtro temaverdener i Niedersachsens hovedstad Hannover.

www.zoo-hannover.de/dk 

 

15 % rabat på personlig entré i 2020

 

Du får 15% rabat på din biller i følgende attraktioner, som alle er medlemmer af Danske Zoologiske Haver og Akvarier (DAZA).

Jylland: 
Aalborg Zoo, Aqua Akvarium og Dyrepark, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kattegatcentret, Nordsøen Oceanarium, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark

Fyn: 
Fjord & Bælt og Odense Zoo

Sjælland: 
Den Blå Planet, Knuthenborg Safaripark, København Zoo  og Øresundsakvariet   

 

Fakta om kulturårskort til GIVSKUD ZOO

Et kulturårskort til GIVSKUD ZOO gælder fra købsdatoen til samme dato året efter - altså 12 måneder frem. Kortet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Et kulturårskort gælder til normal indgang og særlige årskortarrangementer. Det kan altså ikke benyttes i forbindelse med for eksempel aftenvandringer eller overnatning i Bomaen.

Kulturårskort er digitalt og du har det på din mobiltelefon. En variant som plastikkort kan dog købes til 10 kr. pr. kort. 
Rabataftalerne hos eksterne partnere, der ligger i kulturårskortet og kun fremgår som deres fordele, kan ikke benyttes af ejere af det almindelige årskort og omvendt. Alle fordele i GIVSKUD ZOO er ens for de to typer af årskort.

Med forbehold for ændringer i aftaler. 

Læs gerne om GIVSKUD ZOOs persondatapolitik i forbindelse med køb af kulturårskort. 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.