Dagens programI dag 10-17
Med GIVSKUD ZOOs kulturårskort er der rabat på helt særlige oplevelser i et år.

Kulturårskort

Kulturårskort inkluderer et helt års oplevelser og masser af gode tilbud, rabatter samt fordele i og uden for GIVSKUD ZOO. Kulturårskort giver dig ca. 210 mulige dage, hvor du kan besøge GIVSKUD ZOO, da det er det antal dage, som parken typisk er åben på et år. Du kan besøge en del af kortets øvrige deltagende attraktioner hele året rundt. NYHED: Tag en ven med i GIVSKUD ZOO til halv pris i perioden 1. sept. til og med 14 oktober 2021.

Kulturårskort byder på varierede oplevelser i forskellige attraktioner og kulturinstitutioner, mange skønne timer i dyrenes selskab og masser af natur og god plads omkring dig i GIVSKUD ZOO. Kortets tilbud er spredt ud over hele landet, så du har gavn af det både i din hverdag og på ferie i Danmark.

Kulturårskort er til voksne, der tager på oplevelse uden børn. Her kan du med fordele tage på udflugt, hvor der er særligt god plads i attraktionerne f.eks. på hverdage uden for ferieperioder.
Du kan også vælge at tage  børn eller børnebørn med på dage, hvor de kan.
Kulturårskort er også til børnefamilien, der værdsætter muligheden for at opleve kulturoplevelser sammen med mange besøg i GIVSKUD ZOO.

 KØB KULTURÅRSKORT

  

Pris pr. kulturårskort og person

Voksne (12 år+) KUN 420 kr. pr. år.

Børn (3-11 år) KUN 220 kr. pr. år.

Børn (0-2 år) GRATIS, så de behøver ikke at få kort
  

Fysiske kort kan tilkøbes for 20 kr. pr. kort online eller i Billetsalg.

Hvert kulturårskort er personligt og kan kun bruges af den ene person.

 

Med kulturårskort får du 

 I GIVSKUD ZOO:

- fri adgang i et år, så længe kortet gælder 

- 40% rabat på almindelig kaffe

- 50% på guidede ture med safaribussen, undtaget i uge 26-32

- god pris på særarrangementer, kun til kulturårskort- og årskortholdere, på udvalgte arrangementer 

- tag en ven med til halv pris på entrébilletten i perioden 1. sept. - 14. oktober 

  

  I ANDRE ATTRAKTIONER:

- Et GRATIS besøg HVERT STED i Odense Zoo, Ålborg Zoo, Ree Park Safari og Jesperhus Parken 

- 50% rabat på billetten i Den Gamle By, Vadehavscentret, på Egeskov, Kongernes Samling -

   Koldinghus og på KUNSTMUSEUM BRANDTS 
- 50% rabat på endagsbilletten i Randers Regnskov og tre udenlandske zoos
- 15% rabat i 13 andre zoos og akvarier i Danmark   

Kulturårskort på to måder

Kulturårskort leveres altid digitalt til din smartphone, men du kan tilkøbe fysiske kort, når du køber kortet online eller i Billetsalg.

Se en vejledning på video i at købe kulturårskort online og i at lægge kulturårskortene på din smartphone.

 

Med dit kulturårskort på din smartphone 

- har du ALTID dit kort med dig

- kan du dele f.eks. dine børns eller børnebørns kort med andre, så f.eks. deleforældre eller bedsteforældre kan tage dine børn med i zoo.  

Giv kulturårskort i gave

Skal du give kulturårskort i gave, anbefaler vi altid at give GAVEKORT til kulturårskort. På denne måde vil kulturårskortet først gælde et år fra dagen, hvor din modtager indløser det i Billesalg eller i vores webshop.
KØB GAVEKORT

Du kan også købe kulturårskort online, hvor du indsætter dig selv som betaler, og får et link med det digitale kulturårskort, som du kan videresende til gavemodtager. Fysiske kort kan tilkøbes undervejs. Husk at have et jpg-billede klar af din modtager.


DINE FORDELE I GIVSKUD ZOO 

 

FRI adgang på alle åbningsdage ét år frem

Tag på safari i din egen bil eller i safaribus den ene dag. Oplev dyrene i zoo og dinosaurparken til fods den anden dag. Besøg de fire særudstillinger den tredie dag. Eller oplev lige præcis i den rækkefølge, som du har lyst til. Parken er så stor, at du sjældent når det hele på én dag. Derfor er det en fordel at have kulturårskort, så du kan opleve parken ad flere omgange. Du har også adgang til de ekstra events, som afholdes løbende. 

 

Tag en ven med til halv pris i perioden 1. sept. - 14 okt. i 2021  

 

40% rabat på sort almindelig kaffe i hele parken i 2021 

  

Eksklusive særarrangementer

Der arrangeres løbende spændende særarrangementer, kun for ejere af kulturårskort og årskort. Go`Morgen Zoo og ture bag kulisserne er nogle af mulighederne.

 Se mere og bestil din billet:

Køb særarrangement

 

50% rabat på guidede safaribus-ture

Undtagen i uge 26-32.

 

DINE FORDELE I ANDRE ATTRAKTIONER

 

1 GRATIS besøg hos hver af 4 nedenstående attraktioner:

Gælder så længe at kortet er gyldigt.

 

Aalborg Zoo

Gå rundt til fods og kom tæt på tigre, isbjørne og pingviner. Aalborg Zoo er også åben i vinterhalvåret, så her kan du med fordel lægge dit besøg.
www.aalborgzoo.dk
Aalborg Zoo

 

 

Jesperhus Blomsterpark

Besøg den hyggelige park på Mors. Jesperhus har altid været kendt for sin fantastiske flotte blomsterpark.
www.jesperhus.dk   

 

 

Ree Park Safari 

Tag på en spændende vandring ad snoede stier, hvor du undervejs oplever dyrene. Her er sorte næsehorn, kinesiske leoparder, geparder og mange flere.

www.reepark.dk
Ree Park Safari

 

 

Odense Zoo

Oplev de store fuglevolierer og tropehuset med søkøer og pingviner. Odense Zoo har også åbent hele vinterhalvåret, hvor der er vinterzoo med mange aktiviteter.

www.odensezoo.dk 

  
50% rabat på dagsbilletten hos hver af nedenstående: 
Gælder så længe kortet er gyldigt.

 

KUNSTMUSEUM BRANDTS 

Midt i Odenses gamle klædefabrik finder du Fyns største kunstmuseum. Det er også landets eneste, som viser ny og klassisk kunst side om side med nutidens visuelle kultur. Der er altid nyt at opleve  med udstillinger af klassiske kunstværker, international fotografi, film og tegninger fra verdens bedste kunstnere, fotografer og billedskabere.

  

Den Gamle By

Tag på tidsrejse i Den Gamle By. Se, hør, duft, smag, prøv, opdag og forstå. Oplev en spændende tidsrejse og livet i 1864, 1927 og 1974. Gå på opdagelse i historiske huse og baggårde og stil sulten i hyggelige spisesteder. Den Gamle By er verdens første open-air-museum for byhistorie med 9000 m2 indendørs udstillinger. Oplev Dansk Plakatmuseum, Kunstkammeret, Legetøjsmuseet og den underjordiske og interaktive udstilling ”Aarhus Fortæller”, der viser danske byers historie fra vikingetid til nutid. 


Egeskov

Egeskov byder på oplevelser for alle. Oplev Danmarks smukkeste have, som er prisbelønnet flere gange, den enorme labyrint, udstillinger med veteranbiler, -motorcykler, -fly og meget mere. Selvom greven og hans familie til daglig bor på slottet, er der mulighed for at komme inden for og se de mange flotte stuer og verdens mest eventyrlige dukkehus, Titanias Palads. På Egeskov finder du også spændende events, som Sankthansaften, Open by Night, Halloween, Julemarked og mange flere.  

 

Kongernes Samling, Koldinghus

Oplev det over 750 år gamle slot, som gennem århundreder var et af landets vigtigste kongeslotte. I dag er Koldinghus et moderne museum og en seværdighed i verdensklasse med en prisbelønnet restaurering og store internationale særudstillinger. Afslut besøget på det gamle slot med en frokost i Madkælderen eller en tur i Kæmpetårnet, hvor du kan nyde udsigten ud over byen, fjorden og slotssøen. Koldinghus er en del af Kongernes Samling, der også har besøgssteder på Rosenborg og Amalienborg.

 

Vadehavscentret

Vadehavscentret er porten til UNESCO Verdensarv. Kendetegnet for centret er de smukke omgivelser og den fabelagtige arkitektur. Et billede på natur og kultur, der smiler til hinanden. Det er et besøgscenter, der med stolthed viser Verdensarv Vadehavet frem for gæster. Udstillingen, TRÆKFUGLENES VADEHAV, inkluderer samtidig oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster i Vadehavets forunderlige verden. I dag er Vadehavscentret 2800 m2  og rummer bl.a. mere end 1000 m2 udstilling, lokaler til formidling samt servicearealer, café og butik.

 

50% rabat på endagsbilletten hos hver af disse i 2021:

  
Randers Regnskov

Tag på tur i den tropiske regnskov. I Randers Regnskov er luften varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes der. I frodige, grønne omgivelser oplever du alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer,og således for en stund, får følelsen af at være på et sandt tropeeventyr. Du kan med fordel besøge Randers Regnskov i vinterperioden, hvor det især er skønt at gå rundt i den tropiske varme og besøge de farvestrålende dyr fra junglen.

 

Kristiansand Dyrepark, Norge

Besøg Dyreparken, Kardemomme by, Abra Havn og alle de andre områder i den flot anlagte park i Norge.
www.dyreparken.no

 
Borås Djurpark, Sverige

Stor dyrepark med afrikanske savannedyr, eksotiske rovdyr, nordiske dyr, pingviner, gråsæler og mange flere.

Parken er åben i perioden 2. april - 30. september, hvor du kan få din rabat.

Du skal købe billet online til parken og have en pladsbillet, da de kun lukker et vist antal gæster ind pr. dag. Du starter derfor med at købe en billet i deres webshop og indsætter koden; ZOO50 i feltet: Promo code, så betaler du kan 50% af normalprisen.

Rabatten gives kun til kortejere og du skal vise dit GIVSKUD ZOO årskort sammen med din Borås billet, når du går ind i parken.

 
Erlebnis Zoo Hannover

Oplev flere end 3.000 dyr i syv unikke, naturtro temaverdener i Niedersachsens hovedstad Hannover.

www.zoo-hannover.de/dk 

 

15% rabat på personlig entré i 2021

 

Du får 15% rabat på din biller i følgende attraktioner, som alle er medlemmer af Danske Zoologiske Haver og Akvarier (DAZA).

Jylland: 
Aalborg Zoo, Aqua Akvarium og Dyrepark, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kattegatcentret, Nordsøen Oceanarium, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark

Fyn: 
Fjord & Bælt og Odense Zoo

Sjælland: 
Den Blå Planet, Knuthenborg Safaripark, København Zoo  og Øresundsakvariet   

 

Fakta om kulturårskort til GIVSKUD ZOO

Et kulturårskort til GIVSKUD ZOO gælder fra købsdatoen til samme dato året efter - altså 12 måneder frem. Kortet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Et kulturårskort gælder til normal indgang og særlige årskortarrangementer. Det kan altså ikke benyttes i forbindelse med for eksempel aftenvandringer eller overnatning i Bomaen.

Kulturårskort er digitalt og du har det på din mobiltelefon. En variant som plastikkort kan dog købes til 20 kr. pr. kort. 
Rabataftalerne hos eksterne partnere, der ligger i kulturårskortet og kun fremgår som deres fordele, kan ikke benyttes af ejere af det almindelige årskort og omvendt. Alle fordele i GIVSKUD ZOO er ens for de to typer af årskort.

Bemærk at alle gratis besøg i andre attraktioner skal foretages, før dit GIVSKUD ZOO kultursårskort udløber. 

Med forbehold for ændringer i aftaler. 

Læs gerne om GIVSKUD ZOOs persondatapolitik i forbindelse med køb af kulturårskort. 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.