INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag 10-17
Med GIVSKUD ZOOs kulturårskort er der rabat på helt særlige oplevelser i et år.

Kulturårskort

Med kulturårskort får du ET helt års oplevelser og masser af gode til tilbud, rabatter samt fordele i og uden for GIVSKUD ZOO.
NYHED i 2021: ET GRATIS besøg i fire andres zoo for alle ejere, også nuværende, og kulturårskort til børn.

Kulturårskort byder på varierede oplevelser i forskellige attraktioner og kulturinstitutioner, mange skønne timer i dyrenes selskab samt masser af natur og den gode plads omkring dig, som du finder her i GIVSKUD ZOO. Kortets tilbud er spredt ud i hele landet, så det ville kunne bruges både i din hverdag og på ferie.

Kulturårskort er oplagt til voksne, der tager på oplevelse uden børn. Her kan du med fordele tage på udflugt, hvor der er særligt god plads i attraktionerne f.eks. på hverdage uden for ferieperioder.
Du kan også vælge at tage dine børn eller børnebørn med på dage, hvor de kan.
Kulturårskort er også oplagt til børnefamilien, der værdsætter muligheden for at opleve kulturoplevelser sammen med mange besøg i zoo.

 KØB KULTURÅRSKORT

  

Pris pr. kulturårskort og person

Voksne (12 år+) KUN 420 kr. pr. år.

Børn (3-11 år) KUN 220 kr. pr. år.

Børn (0-2 år) GRATIS
  

Fysiske kort kan tilkøbes for 20 kr. pr. kort online eller i Billetsalg.

Hvert kulturårskort er personligt og kan kun bruges af den ene person.

 

Med kulturårskort får du 

 I GIVSKUD ZOO:

- fri adgang i et år, så længe kortet gælder 

- flere gode rabatter i GIVSKUD ZOO. Kik ind på siden en gang imellem og se de spændende tilbud, som løbende kommer til.

- god pris på særarrangementer, kun til kulturårskort- og årskortholdere, på udvalgte arrangementer 

  

  I ANDRE ATTRAKTIONER:

- NYT FRA 1/1 2021: Et besøg HVERT STED i Odense Zoo, Ålborg Zoo, Ree Park Safari og Jesperhus Parken 

- 50% rabat på billetten i Den Gamle By, Vadehavscentret, på Egeskov, Koldinghus og på KUNSTMUSEUM BRANDTS 
- 50% rabat på endagsbilletten i Randers Regnskov og tre udenlandske zoos
- 15% rabat i 13 andre zoos og akvarier i Danmark   

Kulturårskort på to måder

Kulturårskort leveres altid digitalt til din smartphone, men du kan tilkøbe fysiske kort, når du køber kortet online eller i Billetsalg.

Se en vejledning på video i at købe kulturårskort online og i at lægge kulturårskortene på din smartphone.

 

Med dit kulturårskort på din smartphone 

- har du ALTID dit kort med dig

- kan du dele f.eks. dine børns eller børnebørns kort med andre, så f.eks. deleforældre eller bedsteforældre kan tage dine børn med i zoo  

Giv kulturårskort i gave

Skal du give kulturårskort i gave, anbefaler vi altid at give GAVEKORT til kulturårskort. På denne måde vil kulturårskortet først gælde et år fra dagen, hvor din modtager indløser det i Billesalg eller i vores webshop.
KØB GAVEKORT

Du kan også købe kulturårskort online, hvor du indsætter dig selv som betaler, og får et link med det digitale kulturårskort, som du kan videresende til gavemodtager. Fysiske kort kan tilkøbes undervejs. Husk at have et jpg-billede klar af din modtager.


FORDELE I GIVSKUD ZOO 

 

FRI adgang på alle åbningsdage ét år frem.

Tag på safari i din egen bil eller i safaribus den ene dag. Oplev dyrene i zoo og dinosaurparken til fods den anden dag. Besøg de fire særudstillinger den tredie dag. Eller oplev lige præcis i den rækkefølge, som du har lyst til. Parken er så stor, at du sjældent når det hele på én dag. Derfor er det en fordel at have kulturårskort, så du kan opleve parken ad flere omgange. Du har også adgang til de ekstra events, som afholdes løbende. 

 

  

40% rabat på sort almindelig kaffe i hele parken i 2021 

 

 

Eksklusive særarrangementer

Der arrangeres løbende spændende særarrangementer, kun for ejere af kulturårskort og årskort. Go`Morgen Zoo og ture bag kulisserne er nogle af mulighederne.

 Se mere og bestil din billet:

Køb særarrangement

 

Spændende tilbud, som offentliggøres i løbet af vinteren. Kik ind løbende og få selv syn for sagen.

 

FORDELE I ANDRE ATTRAKTIONER

 

NYT fra 1/1 2021; Et gratis besøg hos hver af de fire nedenstående:

 

Bemærk at besøget skal foretages, før dit GIVSKUD ZOO kultursårskort udløber. 

Nuværende kulturårskort-holdere, der har et gyldigt kulturårskort, som udløber i 2021, har også de 4 gratis besøg inkluderet i deres kort. Dette gælder fra 1/1 2021.

 

Aalborg Zoo

Gå rundt til fods og kom tæt på tigre, isbjørne og pingviner. Aalborg Zoo er også åben i vinterhalvåret, så her kan du med fordel lægge dit besøg.
www.aalborgzoo.dk
Aalborg Zoo

 

 

Jesperhus Blomsterpark

Besøg den hyggelige park på Mors. Jesperhus har altid været kendt for sin fantastiske flotte blomsterpark.
www.jesperhus.dk   

 

 

Ree Park Safari 

Tag på en spændende vandring ad snoede stier, hvor du undervejs oplever dyrene. Her er sorte næsehorn, kinesiske leoparder, geparder og mange flere.

www.reepark.dk
Ree Park Safari

 

 

Odense Zoo

Oplev de store fuglevolierer og tropehuset med søkøer og pingviner. Odense Zoo har også åbent hele vinterhalvåret, hvor der er vinterzoo med mange aktiviteter.

www.odensezoo.dk
Odense Zoo

  
50% rabat på endagsbilletten hos hver af nedenstående, så længe kulturårskort er gyldig:

KUNSTMUSEUM BRANDTS 

Midt i Odenses gamle klædefabrik finder du Fyns største kunstmuseum. Det er også landets eneste, som viser ny og klassisk kunst side om side med nutidens visuelle kultur. Der er altid nyt at opleve på BRANDTS med udstillinger af klassiske kunstværker, international fotografi, film og tegninger fra verdens bedste kunstnere, fotografer og billedskabere.

  

Den Gamle By

Tag på tidsrejse i Den Gamle By. Se, hør, duft, smag, prøv, opdag og forstå. Oplev en spændende tidsrejse og livet i 1864, 1927 og 1974. Gå på opdagelse i historiske huse og baggårde og stil sulten i hyggelige spisesteder. Den Gamle By er verdens første open-air-museum for byhistorie med 9000 m2 indendørs udstillinger. Oplev Dansk Plakatmuseum, Kunstkammeret, Legetøjsmuseet og den underjordiske og interaktive udstilling ”Aarhus Fortæller”, der viser danske byers historie fra vikingetid til nutid. 


Egeskov

Egeskov byder på oplevelser for alle. Oplev Danmarks smukkeste have, som er prisbelønnet flere gange, den enorme labyrint, udstillinger med veteranbiler, -motorcykler, -fly og meget mere. Selvom greven og hans familie til daglig bor på slottet, er der mulighed for at komme inden for og se de mange flotte stuer og verdens mest eventyrlige dukkehus, Titanias Palads. På Egeskov finder du også spændende events, som Sankthansaften, Open by Night, Halloween, Julemarked og mange flere.  

 

Kongernes Samling, Koldinghus

Det er en særlig oplevelse at opleve Koldings gamle kongeborg. Fra sin slotsbanke højt hævet over byen vækker slottet ærefrygt. Det var netop meningen, da Koldinghus blev anlagt i 1200-tallet for at vogte over kongerigets grænse mod syd. Slottet rummer en række fine rum og sale, og som noget helt specielt, møder du en veltilrettelagt kontrast mellem nyt og gammelt i Ruinsalen, der med de høje søjler står som en hyldest til den gamle ruin og nænsomt bærer det nye tag, så det ikke belaster ruinen. I dag er Koldinghus et museum og er hjemsted for Danmarks fineste samling af dansk sølv foruden betydelige kulturhistoriske samlinger. I Slottets sydfløj, der arkitektonisk er en seværdighed i verdensklasse, gennemføres internationale udstillinger.

 

Vadehavscentret

Vadehavscentret er porten til UNESCO Verdensarv. Kendetegnet for centret er de smukke omgivelser og den fabelagtige arkitektur. Et billede på natur og kultur, der smiler til hinanden. Det er et besøgscenter, der med stolthed viser Verdensarv Vadehavet frem for gæster. Udstillingen, TRÆKFUGLENES VADEHAV, inkluderer samtidig oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster i Vadehavets forunderlige verden. I dag er Vadehavscentret 2800 m2  og rummer bl.a. mere end 1000 m2 udstilling, lokaler til formidling samt servicearealer, café og butik.

 

50% rabat på endagsbilletten hos hver af disse i 2021:

  
Randers Regnskov

Tag på tur i den tropiske regnskov. I Randers Regnskov er luften varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes der. I frodige, grønne omgivelser oplever du alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer,og således for en stund, får følelsen af at være på et sandt tropeeventyr. Du kan med fordel besøge Randers Regnskov i vinterperioden, hvor det især er skønt at gå rundt i den tropiske varme og besøge de farvestrålende dyr fra junglen.

 

Kristiansand Dyrepark, Norge

Besøg Dyreparken, Kardemomme by, Abra Havn og alle de andre områder i den flot anlagte park i Norge.
www.dyreparken.no

 
Borås Djurpark, Sverige

Stor dyrepark med afrikanske savannedyr, eksotiske rovdyr, nordiske dyr, pingviner, gråsæler og mange flere.

Parken er åben i perioden 2. april - 30. september, hvor du kan få din rabat.

Du skal købe billet online til parken og have en pladsbillet, da de kun lukker et vist antal gæster ind pr. dag. Du starter derfor med at købe en billet i deres webshop og indsætter koden; ZOO50 i feltet: Promo code, så betaler du kan 50% af normalprisen.

Rabatten gives kun til kortejere og du skal vise dit GIVSKUD ZOO årskort sammen med din Borås billet, når du går ind i parken.

 
Erlebnis Zoo Hannover

Oplev flere end 3.000 dyr i syv unikke, naturtro temaverdener i Niedersachsens hovedstad Hannover.

www.zoo-hannover.de/dk 

 

15% rabat på personlig entré i 2021

 

Du får 15% rabat på din biller i følgende attraktioner, som alle er medlemmer af Danske Zoologiske Haver og Akvarier (DAZA).

Jylland: 
Aalborg Zoo, Aqua Akvarium og Dyrepark, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kattegatcentret, Nordsøen Oceanarium, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark

Fyn: 
Fjord & Bælt og Odense Zoo

Sjælland: 
Den Blå Planet, Knuthenborg Safaripark, København Zoo  og Øresundsakvariet   

 

Fakta om kulturårskort til GIVSKUD ZOO

Et kulturårskort til GIVSKUD ZOO gælder fra købsdatoen til samme dato året efter - altså 12 måneder frem. Kortet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Et kulturårskort gælder til normal indgang og særlige årskortarrangementer. Det kan altså ikke benyttes i forbindelse med for eksempel aftenvandringer eller overnatning i Bomaen.

Kulturårskort er digitalt og du har det på din mobiltelefon. En variant som plastikkort kan dog købes til 10 kr. pr. kort. 
Rabataftalerne hos eksterne partnere, der ligger i kulturårskortet og kun fremgår som deres fordele, kan ikke benyttes af ejere af det almindelige årskort og omvendt. Alle fordele i GIVSKUD ZOO er ens for de to typer af årskort.

Med forbehold for ændringer i aftaler. 

Læs gerne om GIVSKUD ZOOs persondatapolitik i forbindelse med køb af kulturårskort. 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.