Dagens programI dag 10-16
Med GIVSKUD ZOOs kulturårskort er der rabat på helt særlige oplevelser i et år.

Kulturårskort

Nu er der en ny fordel ved at være voksen. Vi har tænkt på dig, der gerne tager på gode udflugter sammen med andre voksne. Dig, der værdsætter varierede oplevelser i forskellige attraktioner, skønne timer i dyrenes selskab, masser af natur og den gode plads omkring dig, som du finder her i GIVSKUD ZOO. Lige præcis til dig har vi skabt kulturårskortet.

Kulturårskort giver dig en række fordele og gode tilbud i og uden for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.  

Med et kulturårskort kan du komme igen og igen i GIVSKUD ZOO. På den måde kan du opleve naturens forandringer og følge dyrenes liv, når de nyder forårsvarmen, får unger eller vinterpels. Her kan du gå på opdagelse og nyde kaffen nær løverne på en mandag, onsdag eller de dage, der passer. dig. Vælg gerne en dag, hvor de yngre er optaget af hverdagens gøremål derhjemme. Så er der ekstra plads til dig og dine ledsagere her hos os.

 

Vælg kulturårskort til og få massevis af oplevelser, rabatter og fordele.

Pris pr. kulturårskort pr. voksen er KUN 400 kr. pr. år.

 

Køb kulturårskort

Kulturårskort kan købes online og i Billetsalg i GIVSKUD ZOO. 

BEMÆRK: Der er op til ca. syv dages leveringstid på Kulturårskort købt online.

 

KØB KULTURÅRSKORT

 

Køb gavekort til kulturårskort

Giv masser af gode oplevelser i gave i form af et gavekort til kulturårskort. Bestil et gavekort på 400 kr. eller mere. Du kan købe flere enkelte gavekort på en gang, når du bestiller. Gavekortene kan indløses til kulturårskort i Billetsalg i GIVSKUD ZOO eller ved at sende en mail til aarskort@givskudzoo.dk med navn, alder, adresse og billeder på de personer, der skal have kulturårskort. Oplys også gavekortets stregkodenummer. Så sender vi kulturårskortene til dig med posten. 

 

KØB GAVEKORT TIL KULTURÅRSKORT

 

 Med kulturårskort får du 

 I GIVSKUD ZOO:

- fri adgang, så længe kortet gælder 

- 50% rabat på prisen for en entrébillet til en ven pr. dag i perioden 1. sept. - 10. okt. 

- 50% rabat på safaribussen, undtagen i uge 26-32

- 15% rabat på pizza i restaurant ZOOasen

- isbar og lune pandekager til kun 49 kr. pr. person i restaurant ZOOasen, du sparer 20 kr. pr. person

- almindelig kaffe og baonchips for kun 15 kr. pr. stk. i Pit Stop, du får op til 40% rabat 

- adgang til særarrangementer KUN for ejere af kulturårskort og årskort 

- rabat på udvalgte arrangementer 

 

  I ANDRE ATTRAKTIONER:

- 50% rabat på endagsbilletten i Den Gamle By og Vadehavscentret, på Egeskov - Koldinghus og på BRANDTS - Museum For Kunst og Visuel Kultur
- 50% rabat på endagsbilletten i Randers Regnskov og tre udenlandske zoos
- 15% rabat i 13 andre zoos og akvarier i Danmark  

 

FORDELE I GIVSKUD ZOO 

 

FRI adgang på alle åbningsdage ét år frem.

Tag på safari i din bil den ene dag, oplev dyrene i zoo og dinosaurparken til fods den anden dag og besøg de fire særudstillinger den tredie dag. Eller oplev lige præcis i den rækkefølge, som du har lyst til. Parken er så stor, at du sjældent når det hele på én dag. Derfor er det en fordel at have kulturårskort, så du kan opleve parken ad flere omgange. Du har også adgang til de ekstra events, som der løbende afholdes. 

 

  

Rabat på pizza og isbar med lune pandekager i 2019

Saml dine ledsager om en delepizza, som I selv har sammensat eller få dit eget stykke pizza. Du kan også hygge med salater og pastaretter. Som kulturårskortejer får du 15% pizza. Dertil kan du købe det søde punktum og nyde isbaren med lune pandekager ad libitum for KUN 49 kr. pr. person. Du sparer derfor 20 kr. på desserten.  

 

  

Eksklusive særarrangementer

Der arrangeres løbende spændende særarrangementer, kun for ejere af kulturårskort og årskort. Go`Morgen Zoo og ture bag kulisserne er nogle af mulighederne. I 2019 er der ture, der præsenterer parkens spændende historie bl.a. "Stjernerne i GIVSKUD ZOO", hvor emnerne bl.a. er Samson og Brutalis. 

 Se mere og bestil din billet:

Køb særarrangement

 

 

50% rabat på safaribussen i 2019, undtagen i uge 26-32. 

Tag en guidet safaritur på savannerne i GIVSKUD ZOO for kun 20 kr. pr. tur, når din rabat er indregnet. Du køber sin bilet i Billetsalg.

 

 

Op til 40% rabat på almindelig kaffe og baconchips i Pit Stop i 2019

Tag en pause ved Pit Stop på P3 og få din almindelige kaffe og baconchips for kun 15 kr. pr. stk. Du sparer op til 40%. 

 

FORDELE I ANDRE ATTRAKTIONER 


50% rabat på endagsbilletten hos hver af disse så længe kortet gælder:

BRANDTS - Museum For Kunst Og Visuel Kultur

Midt i Odenses gamle klædefabrik finder du Fyns største kunstmuseum. Det er også landets eneste, som viser ny og klassisk kunst side om side med nutidens visuelle kultur. Der er altid nyt at opleve på BRANDTS med udstillinger af klassiske kunstværker, international fotografi, film og tegninger fra verdens bedste kunstnere, fotografer og billedskabere.

  

Den Gamle By

Tag på tidsrejse i Den Gamle By. Se, hør, duft, smag, prøv, opdag og forstå. Oplev en spændende tidsrejse og livet i 1864, 1927 og 1974. Gå på opdagelse i historiske huse og baggårde og stil sulten i hyggelige spisesteder. Den Gamle By er verdens første open-air-museum for byhistorie med 9000 m2 indendørs udstillinger. Oplev Dansk Plakatmuseum, Kunstkammeret, Legetøjsmuseet og den underjordiske og interaktive udstilling ”Aarhus Fortæller”, der viser danske byers historie fra vikingetid til nutid. 


Egeskov

Egeskov byder på oplevelser for alle. Oplev Danmarks smukkeste have, som er prisbelønnet flere gange, den enorme labyrint, udstillinger med veteranbiler, -motorcykler, -fly og meget mere. Selvom greven og hans familie til daglig bor på slottet, er der mulighed for at komme inden for og se de mange flotte stuer og verdens mest eventyrlige dukkehus, Titanias Palads. På Egeskov finder du også spændende events, som Sankthansaften, Open by Night, Halloween, Julemarked og mange flere.

 

 

Koldinghus

Det er en særlig oplevelse at opleve Koldings gamle kongeborg. Fra sin slotsbanke højt hævet over byen vækker slottet ærefrygt. Det var netop meningen, da Koldinghus blev anlagt i 1200-tallet for at vogte over kongerigets grænse mod syd. Slottet rummer en række fine rum og sale, og som noget helt specielt, møder du en veltilrettelagt kontrast mellem nyt og gammelt i Ruinsalen, der med de høje søjler står som en hyldest til den gamle ruin og nænsomt bærer det nye tag, så det ikke belaster ruinen. I dag er Koldinghus et museum og er hjemsted for Danmarks fineste samling af dansk sølv foruden betydelige kulturhistoriske samlinger. I Slottets sydfløj, der arkitektonisk er en seværdighed i verdensklasse, gennemføres internationale udstillinger.

 

Vadehavscentret

Vadehavscentret er porten til UNESCO Verdensarv. Kendetegnet for centret er de smukke omgivelser og den fabelagtige arkitektur. Et billede på natur og kultur, der smiler til hinanden. Det er et besøgscenter, der med stolthed viser Verdensarv Vadehavet frem for gæster. Udstillingen, TRÆKFUGLENES VADEHAV, inkluderer samtidig oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster i Vadehavets forunderlige verden. I dag er Vadehavscentret 2800 m2  og rummer bl.a. mere end 1000 m2 udstilling, lokaler til formidling samt servicearealer, café og butik.

 

50% rabat på endagsbilletten hos hver af disse i 2019:

  
Randers Regnskov

Tag på tur i den tropiske regnskov. I Randers Regnskov er luften varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes der. I frodige, grønne omgivelser oplever du alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer,og således for en stund, får følelsen af at være på et sandt tropeeventyr. Du kan med fordel besøge Randers Regnskov i vinterperioden, hvor det især er skønt at gå rundt i den tropiske varme og besøge de farvestrålende dyr fra junglen.

 

Kristiansand Dyrepark, Norge

Besøg Dyreparken, Kardemomme by, Abra Havn og alle de andre områder i den flot anlagte park i Norge.
www.dyreparken.no

 
Borås Djurpark, Sverige

Stor dyrepark med afrikanske savannedyr, eksotiske rovdyr, nordiske dyr, pingviner, gråsæler og mange flere.

www.boraszoo.se  

 
Erlebnis Zoo Hannover

Oplev flere end 3.000 dyr i syv unikke, naturtro temaverdener i Niedersachsens hovedstad Hannover.

www.zoo-hannover.de/dk 

 

15 % rabat på personlig entré i 2019

 

Du får 15% rabat på din biller i følgende attraktioner, som alle er medlemmer af Danske Zoologiske Haver og Akvarier (DAZA).

Jylland: 
Aalborg Zoo, Aqua Akvarium og Dyrepark, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kattegatcentret, Nordsøen Oceanarium, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark

Fyn: 
Fjord & Bælt og Odense Zoo

Sjælland: 
Den Blå Planet, Knuthenborg Safaripark, København Zoo  og Øresundsakvariet   

 

Fakta om kulturårskort til GIVSKUD ZOO

Et kulturårskort til GIVSKUD ZOO gælder fra købsdatoen til samme dato året efter - altså 12 måneder frem. Kortet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Et kulturårskort gælder til normal indgang og særlige årskortarrangementer. Det kan altså ikke benyttes i forbindelse med for eksempel aftenvandringer eller overnatning i Bomaen.

Kulturårskort er digitalt og du har det på din mobiltelefon. En variant som plastikkort kan dog købes til 10 kr. pr. kort. 
Rabataftalerne hos eksterne partnere, der ligger i kulturårskortet og kun fremgår som deres fordele, kan ikke benyttes af ejere af det almindelige årskort og omvendt. Alle fordele i GIVSKUD ZOO er ens for de to typer af årskort.

Med forbehold for ændringer i aftaler. 

Læs gerne om GIVSKUD ZOOs persondatapolitik i forbindelse med køb af kulturårskort. 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.