Åbent i dag: 10-18

Praktikmuligheder

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har ofte praktikanter, der som led i deres uddannelse tilbringer en praktikperiode hos en virksomhed. Her kan du læse om mulighederne.

 

Bemærk de særlige regler, hvis du er under 18 år.
 

Sådan gør du

Mener du, at det kan have relevans for din uddannelse med et praktikophold i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, er du velkommen til at sende en ansøgning til info@givskudzoo.dk. Vi gør opmærksom på, at vi ikke er i stand til at aflønne praktikanter under deres ophold.
 

Dyrepasser

For at blive dyrepasser i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA skal man være uddannet dyrepasser. Læs mere herom på Hansenbergs hjemmeside.  Vi søger p.t. ingen dyrepasserelever.

Hvis man er fyldt 18 eller under uddannelse som dyrepasser er der mulighed for at komme i en kort ugepraktik som dyrepasser. Kontakt info@givskudzoo.dk for at høre mere om mulighederne og tidsreservation.


Serviceøkonom, markedsføring og kommunikation

Læser du på en af ovenstående uddannelser, og har brug for minimum et tre måneder langt praktikophold, kan du kontakte marketingchef Morten H. Andersen, mha@givskudzoo.dk. Alle praktikpladser er pt. optaget

Lærerstuderende

Lærerstuderende har mulighed for at afvikle praktikophold i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs formidlingsafdeling. Der er udelukkende tale om ulønnet praktik. Har du interesse i dette, kan du kontakte formidlingschef Morten H. Andersen, mha@givskudzoo.dk. Alle praktikpladser er pt. optaget.

 

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.