Åbent i dag: 10-17

ZOOlympics - løb

21. august 2016
OL i Rio synger nu på sidste vers, men der er blevet afviklet discipliner i mange forskellige sportsgrene. Hvis vi nu legede med tanken om, at deltagerne ikke var mennesker, men i stedet GIVSKUD ZOOs dyr, hvem ville så egentlig vinde?


I mange sportsgrene bruger man et "redskab" af en slags, så som ketsjere, bolde og både. Der ville dyrene i de allerfleste tilfælde slet ikke være i stand til at deltage, da de ikke evner at bruge disse redskaber.  Men i en traditionel disciplin som løb, ville mange dyr kunne være med. Danske Andreas Bube deltog i 800 meter løb og blev nummer 16. Her ville dyr som springbokken, hjorteantilopen men også løven sagtens kunne løbe fra mennesket. Menneskets verdensrekord på 800 meter kan omregnes til omkring 30 km/t, mens løven kan løbe omkring 80 km/t - på korte distancer selvfølgelig.
Og dyrene overgår os ikke kun på de korte distancer. For selv om mennesket faktisk er ret udholdende, vil mange arter også kunne overgå os på de lange distancer. Det gælder blandt andet ulven, kamelen og selv strudsen, som ikke ville se den store udfordring i et marathonløb. Vinderen blandt de tre vil dog nok afhænge af vejret, da ulve ville foretrække køligt vejr, mens kameler og strudse begge stammer fra varme områder.
Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Verdensmålsarena skal overdækkes
15. april 2024
Et større anlægsarbejde er netop gået i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Verdensmålarena skal…
Fotograf skildrer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i ny bog
11. april 2024
Som fotograf Mette Mørk selv udtrykker det, forsøger man at suge det hele til sig, når man besøger G…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.