Åbent i dag: 10-17

Vi gør klar til åbning

28. maj 2020
Når GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i morgen slår portene op til sæson 2020, vil der være nogle ændringer i forbindelse med besøg i parken på grund af af restriktioner og krav fra myndighederne.

Efter lang tids venten og uvished er det endelig blevet tilladt for GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA at slå portene fuldt op til parken. Og det sker fredag den 29. maj 2020 kl. 10.00.
Det bliver muligt både at køre rundt til dyrene og opleve dem på savannerne. Og det bliver muligt at gå rundt til dyrene ved parkens tre store parkeringsområder. Også parkens salgssteder vil åbne for gæster.
Årets store nyhed er en helt nyetableret gangsti, som forbinder to af parkens store parkeringsområder. Og som ligger lige op ad parkens nybyggede anlæg til bongoerne.

Åbningen og sæsonen starter dog ikke ud på samme måde som normalt. På grund af krav og retningslinjer fra de danske myndigheder er der visse tiltag i parken, som skal hjælpe med at sørge for smittebeskyttelse i forhold til COVID-19.
Blandt andet opfordres alle gæster til at køre ind. Der er krav om afstand mellem gæster ligesom i resten af Danmark. Der er krav om at overholde retningslinjer for god hygiejne. Og der er afstandsmarkører, der skal hjælpe med at sikre gæster og personale.

Også parkens aktiviteter er ramt af restriktionerne. Til at begynde med vil forsamlingsforbuddet betyde, at parkens safaribusser ikke kører. Der vil heller ikke være ture bag kulisserne, og de sædvanlige fodringer med formidling er midlertidigt aflyst for at sikre, at gæster ikke stimler sammen. Først når forsamlingsforbuddet hæves, vil dette kunne ændres.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.