Åbent i dag: 10-17

Velkommen til Higgo og Rihanna

08. maj 2017
Elever fra Givskud Skole har været på besøg for at give to nyfødte kameler navne. De mange forslag blev snævret ind, og de endelige navne blev fastlagt ved hjælp af en afstemning.

I GIVSKUD ZOOs anlæg med kameler er der kommet to, små plyssede kalve til. Den ene er godt tre uger. Den anden er blot tre dage. Og i dag skal de have navne.
Cirka 40 elever fra Givskud Skoles 4., 5. og 6. klasser er  ankommet til parken - fulde af entusiasme og navneforslag. De skal hjælpe dyrepasser Francois Lemonnier med at vælge, hvad kamelerne skal hedde.

En lille han med H
Som traditionen i GIVSKUD ZOO foreskriver, skal kamelerne navngives ud fra deres mødres navne. Ungernes navne skal have samme forbogstav som mødrenes, fordi det gør det lettere at huske afstemning.  
I dette tilfælde skal den godt to uger gamle han-kalv hedde noget med H, for hans mor hedder Heidi.
Elevernes mange forslag bliver noteret på en tavle, og så vælger Francois Lemonnier de tre navne Higgo, Harry og Halfdan ud til afstemning blandt eleverne. Higgo vinder med et lille flertal.

En lille hun med R
Den tre dage gamle hun-kalv skal hedde noget med R, fordi hendes mor hedder Ruth. Også her kommer eleverne med en masse forslag, og dyrepasseren udvælger tre, Rosemary, Rihanna og Rosita. Her er det ikke engang nødvendigt med optælling ved afstemningen. Det store flertal er nemlig enige om, at kalven skal hedde Rihanna.
Og dyrepasser Francois Lemonnier er godt tilfreds med de nye navne;

- Eleverne var meget kreative og kom med en masse gode forslag. De fandt på nogle fine navne, så jeg siger mange tak for hjælpen.


Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Verdensmålsarena skal overdækkes
15. april 2024
Et større anlægsarbejde er netop gået i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Verdensmålarena skal…
Fotograf skildrer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i ny bog
11. april 2024
Som fotograf Mette Mørk selv udtrykker det, forsøger man at suge det hele til sig, når man besøger G…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.