Åbent i dag: 09.30-19

Safari Grill får total makeover

16. januar 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs Safari Grill ved området P3 er blevet rykket ned i den hidtidige form. I stedet bliver et nyt spisested bygget op, så parkens gæster kan få en endnu bedre oplevelse.

Navnet bliver det samme. Men ellers bliver Safari Grill i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA lavet helt om denne vinter.

- Safari Grill trængte til en renovering, og det arbejde har vi sat i gang. Målet er at give vores gæster en rigtig god oplevelse i lækre rammer, når de holder spisepause under deres tur i parken, og vi er sikre på, at denne ombygning vil give hele området P3 et godt løft, siger GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs salgs- og servicechef Nicklas Ottosson Kanstrup.

Masser af pladser
Den nye bygning får et lukket isoleret tag, og der etableres mulighed for at åbne døre flere steder rundt om bygningen, så det er muligt at holde en behagelig temperatur indenfor både på kolde og varme dage.
Ombygningen af Safari Grill giver også plads til næsten fire gange så mange siddepladser som før.

- Vi køber nye møbler ind, og vi etablerer siddepladser på begge sider af bygningen, så vores gæster fremover også kan sidde ud mod legepladsområdet, fortæller salgs- og servicechefen og tilføjer:

- Samtidig bliver der lavet loungeområder med mulighed for at sidde ned og nyde en kop kaffe, hvis man ønsker det.  

Maden bliver opgraderet
Udover at rammerne får et markant løft bliver menuen forbedret.

- Vi ændrer på tilberedningen af maden for at skabe en bedre smag, og efter ønske fra mange af parkens gæster føjer vi chicken nuggets på menuen, siger Nicklas Ottosson Kanstrup.

I flere år har det været muligt at købe slushice uden for Safari Grill, men i den nye bygning vil det skulle foregå indenfor, hvor gæster selv kan fylde slushice op.

Fokus på at minimere ventetid
Sidste år blev det muligt at bestille og betale mad via GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs app, og det system vil fortsætte i år.
Derudover har salgs- og servicechefen arbejdet med at tilpasse den nye spisested, så produktion og bestilling kan gå hurtigere, for at gæster skal bruge mindst muligt tid på at stå i kø og vente.

- Det nybyggede spisested vil få tre indgange med nummersystem ved hver indgang, så alle gæster kan trække et nummer. Desuden laver vi en ny procedure med tre udleveringsluger, hvor gæster kan bestille for mad. Og så udleveres maden i en separat luge. Samtidig indfører vi et nyt setup i køkkenet for at tilberedningen af mad kan gå hurtigere.
 
Klar til foråret

Nedrivningen af den gamle og byggeriet af den nye Safari Grill er i gang. Det betyder også, at gæster som vanligt ikke kan benytte bygningen i vinterferien, når parken holder åbent. I stedet vil Jacobs Spisehus være åbent, og så kan gæster benytte de store madpakkehuse, som blev bygget sidste år, når det er tid til en lille pause på turen rundt i parken.
Det ventes, at den nye Safari Grill står klar i begyndelsen af sæson 2023. Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vinder af Travelers' Choice Awards for fjerde år i træk
18. juli 2024
Vi har svært ved at få armene ned! Vi har nemlig modtaget Travelers' Choice Awards 2024.
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.