Åbent i dag: 10-17

Sæson 50 er dyttet i gang

13. april 2019
Til lyden af bilhorn åbnede GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA parkens porte for 50. gang og bød dermed gæster indenfor til jubilæumssæsonen.

Direktør Richard Østerballe skød gang i fælles dytten med bilhorn for at skyde sæson nr. 50 i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Og kl. 10.00 åbnede parkens porte, så bilerne kunne begynde at trille ind i parken.

Åbningsdagen markeres med en særlig event for at markere, at det er en helt særlig sæson, der skydes i gang, nemlig parkens jubilæumssæson.
Ved eventen optræder Paw Patrol, der uddeles flag til børn, som senere kan bytte dem til gratis is, børn kan blive ansigtsmalet, der skal holdes taler, og parkens nye handicapgynger og legetårn, det ni meter høje Skywalk, bliver indviet.

Bjørneanlæg indvies til august
I forbindelse med jubilæumssæsonen er en ny – og længe ønsket art – rykket ind i parken, nemlig brillebjørne. De skal holde til i det, der bliver Europas største anlæg til brillebjørne. 
På grund af karantæne og færdiggørelse af anlæg bliver det først muligt at opleve bjørnene fra påsken. Her lukkes de ud i den del af anlægget, der først er færdiggjort.
Håndværkerne arbejder videre på anlægget over foråret og sommeren, og så vil det blive officielt indviet, når GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA markerer sit runde hjørne med festdag søndag den 11. august.  

 

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Verdensmålsarena skal overdækkes
15. april 2024
Et større anlægsarbejde er netop gået i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Verdensmålarena skal…
Fotograf skildrer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i ny bog
11. april 2024
Som fotograf Mette Mørk selv udtrykker det, forsøger man at suge det hele til sig, når man besøger G…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.