Åbent i dag: 09.30-19

Sæson 2023 begynder med gråvejr og godt humør

01. april 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har i dag taget hul på sin 54. sæson. Helt frem til slutningen af oktober er det muligt at besøge parken. 

Kl. er 10.00 lørdag den 1. april 2023. Ved indkørselsbanerne til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA holder der allerede en del biler i kø. Nogle har parkeret længe før den officielle åbningstid for at komme først ind i parken.
Som altid er det direktør Richard Østerballe, der denne formiddag slår portene op til parken sammen med sine medarbejdere og byder velkommen til sæsonens første gæster.
Selvom aprilvejret viste sig fra sin grå og kølige side til at begynde med, kunne det ikke overskygge, at der altid er god stemning i parken ved en sæsonåbning.

Sæson 2023 byder ikke på åbning af nye store nye dyreanlæg. Men der er dog alligevel en del nye oplevelser i vente for parkens gæster.
Først og fremmest bliver der skruet op for aktiviteter, og det betyder, at gæster kan opleve både en række spændende events, interessante fodringer og også en masse underholdende børneshows og koncerter for hele familien. Blandt andet kan man se frem til at opleve Meks Peks Åh Abe Show og Katrine Bille, kendt fra DR Ramasjang.
På servicefronten er der også nye tiltag, blandt andet bliver Safari Grill udvidet og forbedret. Den ventes åben til maj.
Derudover åbner en Tipikiosk i Tipilejren ved området P1.
På dyrefronten er der kommet en ny art i form af hvidnæsede næsebjørne.
Og så ventes der gang i brillebjørneanlægget senere på sæsonen, fordi der tidligere i år blev født brillebjørnetvillinger – de første nogensinde i Danmark.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Fodringer, fortællinger og nye aktiviteter
01. juli 2024
I sommerferien bliver der skruet op for både åbningstider og aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så der…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.