Åbent i dag: 09.30-19

Sæson 2021 skydes i gang

16. marts 2021
Lørdag den 27. marts slår GIVSKUD ZOO - ZOTOOPIA portene op til sæson 2021. Det bliver en sæson med et væld af nyheder i parken - og også en sæson, der fra begyndelsen bliver påvirket af COVID-19.

Nyt Babycare Center. Nye legeredskaber. Nyt ishus. Udvidelser af Safari Shop. Ændring af restaurantkoncept. Nye modeller i dinosaurparken. Og et nyt pingvinanlæg samt en Verdensmålsarena, som kan ses senere på sæsonen.
Sæson 2021 kommer til at byde på masser af nyheder og servicetiltag for gæsterne i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. 

- Vi har aldrig på ét enkelt år haft så mange projekter i støbeskeen og kunnet byde på så mange nyheder på en gang. Vi måtte sætte en masse projekter i stå sidste år på grund af nedlukningen, men jeg skal love for, at vi har taget revanche, og vi har haft en meget travl vinter, hvor vi har arbejdet med alle tiltagene, siger direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Richard Østerballe. 

 

COVID-19 påvirker igen 
Sidste sæson bar tydeligt præg af COVID-19 og de mange restriktioner, såsom afstandskrav, forsamlingsforbud, ensretning i parken, hyppig rengøring, brug af håndsprit og så videre. 
Disse foranstaltninger og flere tiltag fortsætter ind i 2021. I år er der fra åbningsdagen nemlig krav fra Kulturministeriets side om, at gæster skal kunne fremvise en negativ COVID-19-test for at få adgang til parken, dog med visse undtagelser for eksempel for børn. 

- Det er klart, at det krav skal vi efterleve, og det vil få betydning, når gæster ankommer til parken. Vi vil have medarbejdere, der tjekker, at gæster har test med, så det vil give øget pres på indgangen. Men vi gør, hvad vi kan, for at det vil gå så gnidningsfrit som muligt. Vi må bare opfordre gæster til at have testen klar, og så til at de køber billet eller årskort på forhånd, så vi minimerer fysisk kontakt i vores Billetsalg, siger Richard Østerballe.   

Direktøren fortæller desuden, at der for sæsonen er planlagt både events og ture bag kulisserne;

- Vi har valgt at tage de positive briller på, og så må vi tilpasse og eventuelt aflyse løbende, hvis restriktionerne kræver det. Men ellers håber vi bare at kunne give gæsterne en masse gode oplevelser i 2021. 

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA slår portene op lørdag den 27. marts 2021 kl. 10.00.  

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Fodringer, fortællinger og nye aktiviteter
01. juli 2024
I sommerferien bliver der skruet op for både åbningstider og aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så der…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.