Åbent i dag: 09.30-19

Så fløj rensdyrene fra parken

15. februar 2021
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har nu sendt sine rensdyr godt afsted til Skandinavisk Dyrepark.

De fire rensdyr, der har gået i et anlæg midt i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, har nu forladt parken og er sendt til Skandinavisk Dyrepark på Djursland. 

- De ville rigtig gerne have dyrene, det var der faktisk flere, der ville. Så vi er glade for at kunne sende dem videre til en anden dyrepark, siger biolog i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Kim Skalborg Simonsen.

Rensdyrene har været en del af det område, der har huset den store udstilling Tilbage til istiden. Men da udstillingen lukkede i efteråret 2020 blev det besluttet også at sende rensdyrene videre.

- Vi har i stedet valgt, at området skal indrettes til kamelanlæg, da kamelernes gamle anlæg på P1 nu skal indrettes som anlæg til vores nye humboldt-pingviner. Så der er lige en større rokade, og et puslespil, der skal gå op, fortæller biologen. 

Fin transport med direktør-hjælp
Selve transporten var der ingen udfordringer ved. Skandinavisk Dyrepark kom selv og hentede dyrene mandag formiddag, og både direktøren fra GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe, og direktøren fra Skandinavisk Dyrepark, Frank Vigh-Larsen, gav en hånd med, da dyrene skulle læsses.
En time efter ankomst var dyrene ombord i transportvognen og bilen på vej nordpå igen.

- Dyrene kom afsted i fin stil, og de landende også i fin stil og tog godt imod det anlæg, som de nu skal gå i, siger Kim Skalborg Simonsen.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fortalte før jul, at rensdyrene skulle sendes afsted til julemanden. Og Skandinavisk Dyrepark har fortalt, at de får rensdyrene fra julemanden.
Om det så er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA Richard Østerballe eller Skandinavisk Dyreparks Frank Vigh-Larsen, der er julemanden, står fortsat hen i det uvisse.

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Fodringer, fortællinger og nye aktiviteter
01. juli 2024
I sommerferien bliver der skruet op for både åbningstider og aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så der…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.