Åbent i dag: 10-17

Så er sæson 2024 i gang

23. marts 2024
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har atter slået portene op, og dermed er personalet klar til igen at byde gæster velkommen til en vildt god dag.

Traditionen tro var det direktør Richard Østerballe, der kl. 10.00 lørdag formiddag sammen med flere medarbejdere stod klar til at åbne portene ved indkørslen til parken, så gæster igen kan tage på oplevelse blandt alverdens dyr. 

2024 bliver en særlig sæson på flere måder; 
For det første er det sidste gang, at det er direktør Richard Østerballe, der skyder sæsonen i gang. Han går nemlig snart på pension, og til maj overtager den nye direktør Rasmus Nielsen roret. 
Så ved åbningen var Richard Østerballe flankeret af familie og venner, som stod klar med flag, da sæsonens første gæster trillede ind i parken. 

Derudover bliver det en sæson med flere nye dyrearter. På gåturen rundt i parken vil man snart kunne opleve oksearten banteng, mens man på safarituren kan glæde sig til at opleve en ny antilopeart, nilletjen.  

På aktivitets- og eventfronten bliver det med både kendte events som for eksempel Hunde i zoo og Høstmarked og en ny, Lortedage. 
Derudover kommer der en masse koncerter og shows for børne og børnefamilier. Parken spurgte sidste år på sin facebookside, hvilke kunstnere gæsterne godt kunne tænke sig at opleve, og der er lavet et koncertprogram ud fra det. 

Så alt i alt bliver det en spændende sæson, og vi glæder os til at byde alle gæster velkommen til en vildt god dag i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.  

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Koncert for børn: Kalles Store Trommeshow
11. juni 2024
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har en spændende sæson fyldt med begivenheder og shows, og det næste på progr…
Koncert for børn: Beat og Brøl i dinosaurland
04. juni 2024
Tyrannosaurus rex, stegosaurus, triceratops, pterodactyl, spinosaurus, velociraptor og verdens største dino, titano…
Gennembrud; nu kan brillebjørnes færd følges
03. juni 2024
For første gang nogensinde bliver det muligt at følge brillebjørnes bevægelsesmønstre i Peru. T…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.