Åbent i dag: 10-18

Rigtig godt nytår

31. december 2020
2020 har været den nok mest specielle sæson nogensinde. Nu ser vi frem mod 2021 med mange nyheder i støbeskeen.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fik en utrolig svær opstart i foråret 2020, hvor COVID-19 ramte Danmark, og mange ting lukkede ned. Parken måtte holde lukket i næsten to måneder, hvilket kostede mange tusinde gæster og mange millioner i tabt omsætning.
Trods den svære opstart er vi dog kommet stærkt gennem året takket være stor hjælp fra Vejle Kommune, fra staten, fra fonde samt støtte fra mange virksomheder og private. Tusind tak for det.

At vi kommer så stærkt gennem året betyder også, at vi har kunnet igangsætte mange projekter og tage fat på opgaver, som vi ellers lagde på hylden, da COVID-19 krisen gjorde sin indtog.

Det betyder, at vi i 2021 kan præsentere et helt nyt pingvinanlæg i det område, hvor der hidtil har gået kameler. Vores Safari Shop bliver udvidet. Der kommer flere legeredskaber til børn med funktionsnedsættelse. Der opstilles fire rygekabiner i parken. Nogle af vores dinosaurer bliver udskiftet. Vi anlægger en såkaldt Verdensmålspark med fokus på en bæredygtig verden. Og endelig bygger vi et Babycare Center, hvor familier med småfolk kan hvile, amme og pusle om deres baby.

Så foruden alle de spændende oplevelser vi har i forvejen i parken, så bliver 2021 også et år med mange nyheder i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og vi glæder os til at se alle vore gæster igen. Og så håber vi, at 2021 bliver et år, hvor vi alle igen kan ånde lettet op og vende tilbage til en mere normal hverdag.

Rigtig godt nytår.

Direktør Richard Østerballe

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Endnu en edderkopabe er født
09. juni 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har i juni måned fået endnu en brun edderkopabe føjet til flokken.
Børneshow: Beat og Brøl i Dinosaurland
06. juni 2023
Dinosaurglade børn kan glæde sig til et underholdende musikalsk show i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, hvor k…
Odderunger fylder tre uger
05. juni 2023
Om et par dage er det tre uger siden, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs kæmpeodderpar fik unger, og både store og sm&…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.