Åbent i dag: 10-18

Rigtig godt nytår

31. december 2020
2020 har været den nok mest specielle sæson nogensinde. Nu ser vi frem mod 2021 med mange nyheder i støbeskeen.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fik en utrolig svær opstart i foråret 2020, hvor COVID-19 ramte Danmark, og mange ting lukkede ned. Parken måtte holde lukket i næsten to måneder, hvilket kostede mange tusinde gæster og mange millioner i tabt omsætning.
Trods den svære opstart er vi dog kommet stærkt gennem året takket være stor hjælp fra Vejle Kommune, fra staten, fra fonde samt støtte fra mange virksomheder og private. Tusind tak for det.

At vi kommer så stærkt gennem året betyder også, at vi har kunnet igangsætte mange projekter og tage fat på opgaver, som vi ellers lagde på hylden, da COVID-19 krisen gjorde sin indtog.

Det betyder, at vi i 2021 kan præsentere et helt nyt pingvinanlæg i det område, hvor der hidtil har gået kameler. Vores Safari Shop bliver udvidet. Der kommer flere legeredskaber til børn med funktionsnedsættelse. Der opstilles fire rygekabiner i parken. Nogle af vores dinosaurer bliver udskiftet. Vi anlægger en såkaldt Verdensmålspark med fokus på en bæredygtig verden. Og endelig bygger vi et Babycare Center, hvor familier med småfolk kan hvile, amme og pusle om deres baby.

Så foruden alle de spændende oplevelser vi har i forvejen i parken, så bliver 2021 også et år med mange nyheder i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og vi glæder os til at se alle vore gæster igen. Og så håber vi, at 2021 bliver et år, hvor vi alle igen kan ånde lettet op og vende tilbage til en mere normal hverdag.

Rigtig godt nytår.

Direktør Richard Østerballe

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Mød os på Naturmødet
23. maj 2024
I disse dage kan du møde GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA på Naturmødet og høre om dyreparker og akvariers ind…
Fondsstøtte gør en forskel for afrikanske skolebørn
23. maj 2024
Givskud Zoo Naturfond har igen ydet støtte til den afrikanske sammenslutning PASA, der betyder, at hundredvis af af…
Nu kommer taget op
21. maj 2024
Verdensmålsarenaen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kommer nu et skridt videre mod den endelig overdækning. Fundamente…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.