Åbent i dag: 10-17

Rigtig glædelig jul 2022

24. december 2022
Kære gæster
I min julehilsen i år vil jeg gerne sige tusind tak til jer alle.
Tusind tak for jeres besøg i parken, tusind tak for jeres hilsner og opbakning, og tusind tak for at I følger med i vores hverdag via vores nyhedsbreve og sociale medier.

2022 har på mange måder været et helt særligt år i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Det har været rekordernes år;
Aldrig før har vi haft så mange gæster i parkens 53-årige historie. Over 455.000 gæster har besøgt os i årets løb. Det er så fantastisk, at vi stadigvæk ikke har fået armene ned.
Vi har aldrig haft så mange trofaste årskortholdere som nu, faktisk har vi over 50.000. Og vi glæder os over, at så mange gæster vælger at komme igen år efter år. Tak for det.
Derudover satte vi rekord i antal solgte årskort på Black Friday med godt 8.500 solgte årskort på blot én enkelt dag. Og vi er meget taknemmelige for den overvældende interesse for at besøge os.

2022 blev også det år, hvor vi endelig kunne lægge alle coronarestriktioner bag os. Vi kunne gennemføre vores events, vores særlige arrangementer, vores undervisning og meget mere - ganske som vi kunne før pandemien ramte os.

Og så bød 2022 på en helt særlig begivenhed. En begivenhed, som vi i mange år har ønsket at gennemføre. Og en begivenhed, som vi har måttet udskyde på grund af corona.
I april måned åbnede vi vores store anlæg til humboldtpingviner. Det er Europas største pingvinanlæg, og vi er rigtig glade for, at vores gæster har taget så godt imod det.

Vi fik bygget en ny dyrlægeklinik og nye faciliteter til dyrepasserne.
Og så udtrådte vores hostel af Danhostel-kæden og blev til GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

Vi nåede også lige et hattrick; for tredje år i træk fik vi æren af at vinde titlen Årets Dyrepark i Danmark ved uddelingen af Børn i byen-prisen 2022. Vi er glade for, at så mange igen i år har valgt at stemme på os.

Økonomisk set lander vi på sorte tal. Men parken er ikke gået fri af markante ekstraudgifter på grund af krigen i Ukraine og inflation. Det koster flere millioner blandt andet at sikre opvarmning og rent vand i dyrenes anlæg, stalde og parkens andre faciliteter.


Alligevel er vi fortrøstningsfulde - og ja, forventningsfulde forud for næste sæson. For med så flotte besøgstal i år og med så mange årskortholdere håber vi, at vi igen næste år skal byde en masse gæster velkommen til en vildt god dag i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.


På vegne af hele parken ønsker jeg jer en rigtig glædelig jul.

Direktør Richard Østerballe

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Velkommen til hangiraffen Safi
20. september 2023
En ny ung giraf er rykket ind i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Planen er, at han skal være parkens nye avlshan.

25 år som dyrepasser - tillykke
19. september 2023
Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men Jette Nørgaard, dyrepasser i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, kan…
Brænder brændenælder dyr?
13. september 2023
Kort sagt; ja. Men dyrene er dog nogenlunde godt beskyttet mod de grønne blade. 
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.