lukket

Parken slap billigt fra storm

30. januar 2022
Maliks rasen i weekenden skabte mange skader rundt om i Danmark. Også i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, men samlet set er parken dog sluppet billigt fra stormvejret.

Oprydningen er i gang i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, efter stormen Malik gjorde sit indtog i Danmarks i weekenden. Heldigvis er skaderne dog ikke så omfattende, som man kunne frygte.

- Vi er ikke gået ram forbi, men vi er dog sluppet nogenlunde billigt fra stormen. Vi har en del knækkede grene rundt om i parken, så de ligger ind over stier og veje. Nogle træer er væltet, og det samme er en del skilte og tomme affaldsbeholdere. Men der er ikke skete større skader inde i parkområdet, og der er heldigvis ikke sket skader på dyreanlæg og bygninger, fortæller formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen, og tilføjer:

- Dog er en del træer kollapset i vores skovområde bag parken. Her er godt en tredjedel af træerne væltet under stormen. Det er selvfølgelig ærgerligt, men i det store perspektiv er det jo ikke så galt, når man hører om, hvad der ellers er sket af skader rundt om i Danmark.  

Arbejdet med at rydde op kræver hjælp fra store maskiner, som skal løfte og fjerne de store stammer, der ikke kunne stå imod Malik. Al det knækkede træ skal indsamles og hugges op til brænde.
Og parkens personale indsamler også de skilte, der er knækket af og blæst rundt.

- Vi mangler faktisk et par stykker, som vi ikke kan finde lige nu. Så hvis man finder et skilt her fra parken i sin baghave, må man gerne lige kontakte os, så vi kan hente det, smiler Morten Hechmann Andersen.  

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Horn og gevir til gavn for dyrene
27. november 2023
Naturen er smart indrettet, og ofte har dyr udviklet sig ud fra, hvad der er praktisk. Striber og pletter som camouflage…
Pingviner er forsvundet
22. november 2023
Havfænomenet El Niño, en ændring i Humboldtstrømmen og fugleinfluenza har sat bestanden af humboldtp…
Succeshistorien om Bayan og de genudsatte przewalskiheste
21. november 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs mission handler ikke kun om at fremvise dyr for gæster, men spænder også over for…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.