Åbent i dag: 10-17

Papir fra parken genbruges

16. september 2021
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA skruer endnu mere op for den bæredygtige linje i parken og har indgået et nyt samarbejde om genbrug af papir.

Fremover bliver kasseret papiraffald i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA til nye produkter. Parken har nemlig indgået en aftale med virksomheden Papirværk, som skaber nye produkter af 100 procent papiraffald.

- Vi arbejder i høj grad på at inddrage genbrug og bæredygtighed overalt i parken, og dette nye tiltag er endnu et skridt i den rigtige retning, siger parkens servicechef, Nicklas Ottosson Kanstrup.

Når parken kasserer papir, bliver det fremover samlet i særlige beholdere. Indholdet af disse beholdere sendes til Papirværk, som omdanner papiraffaldet til kort, som kan bruges til kærlige hilsner for eksempel til fødselsdage, jubilæer med videre. Og det bliver muligt for parkens gæster at købe kortene i parkens Safari Shop.

- Vi er glade for samarbejdet med Papirværk, for det gør os til en endnu mere grøn virksomhed. Det er i høj grad et fokusområde for os både i forhold til vores formidling og i forhold til vores interne drift, fortæller servicechefen, som tilføjer, at det dog ikke er alt papiraffald, der kan genbruges til korthilsnerne;

- Det, der kan benyttes, er blandt andet kasseret kopipapir, makuleret papir, notespapir og så videre. Vi kan derimod ikke genbruge affald som emballage, aviser, pap og servietter. 

 

 

  

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.