Åbent i dag: 10-17

Nye vandstationer i parken

20. juli 2023
Endnu et nyt tiltag, der skal sikre mere bæredygtighed, er indført i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, nemlig salg af genopfyldelige vandflasker.

For at minimere brugen af engangsflasker har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i sommeren 2023 indført salg af en ny type vandflasker, så gæster kan få noget koldt at drikke på deres tur rundt i parken.
De nye flasker er er lavet af miljøvenlig BPA-fri plast, de er fødevaregodkendt og genanvendelige.

- Vores strategi i parken er at indføre mere bæredygtige valg, så disse nye vandflasker kommer i naturlig forlængelse heraf, og vi håber, at vores gæster vil tage godt imod det nye tiltag, siger salgs- og servicechef Nicklas Ottosson Kanstrup.
 
Tre vandstationer i parken
De nye vandflasker sælges i parkens Billetsalg, Safari Shop, Safari Grill, First Stop og Baobab. Prisen for en af de nye vandflasker inklusive 10 tapninger af frisk vand er 75 kroner.
Når de ti tapninger er brugt, kan man købe yderligere ti tapninger for 55 kroner.
På flasken sidder en chip, som man blot scanner, når man vil tappe vand, og dermed registreres det, hvor mange gange man har tappet vand.

Vandet, som kan tappes fra tre stationer i parken, er ”almindeligt” kildevand, som er kølet ned, renset i et mikrofilter, og som har passeret UV-lys. Det fjerner dermed pesticidrester og mikroplast ned til 0,2 mikron. Serveringsstudsen steriliseres også med ozon før vandtapning for at sikre høj hygiejne.

Der er mulighed for at tappe vand ved alle tre store parkeringsområder i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA; P1 ved First Stop, P2 ved Baobab og P3 ved legeområdet.

De nye vandflasker kan pga. chippen ikke vaskes i en opvaskemaskine, men skal i stedet vaskes op i hånden.

Tag gerne egen drikkedunk med
Og ønsker man ikke at købe drikkedunken fra GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, kan man stadig få glæde af tiltaget, lyder det fra salgschefen:

- Man kan sagtens købe chippen til refill uden at købe selve drikkedunken. Og så kan man benytte sin egen drikkedunk hjemmefra. Så er der sparet endnu mere plast. 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Børneshow: Onkel Reje
30. april 2024
Lørdag den 11. maj byder GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA endnu engang på et underholdende sjov for hele familien, n…
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.