Åbent i dag: 10-17

Nu kan gæster møde parkens pingviner

01. juli 2021
Byggeriet af GIVSKUD ZOO - ZOTOOPIAs nye store pingvinanlæg er blevet forsinket, så parken åbner nu et midlertidigt anlæg. Dermed kan gæster alligevel møde de nye humboldtpingviner hen over sommeren.

Fra i dag torsdag den 1. juli 2021 kan gæster i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA møde parkens humboldtpingviner. Dog ikke på den måde, det først var tiltænkt.


Byggeriet af det nye store pingvinanlæg i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er blevet ramt af en række forsinkelser og udfordringer, der gør, at byggeriet er trukket i langdrag, og fortsat står på. Dermed er der heller ikke en endelig dato for åbningen. 

- Det er rigtigt ærgerligt, at vi desværre ikke har byggeriet færdigt endnu, som vi først havde planlagt. Da vi rigtig gerne vil tilbyde vore gæster den oplevelse, der er, at se pingvinerne og da vi allerede har modtaget de første pingviner, laver vi nu en midlertidig løsning, så gæster vil kunne se dem i sommerferien, fortæller direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Richard Østerballe. 

Den midlertidige løsning er parkens fritflyveanlæg, der tidligere husede flamingoer, som ligger ved området P3. Det er et overdækket anlæg med en lille dam og mulighed for gennemgang.
Her vil gæster kunne gå ind igennem og møde de første pingvinger, som parken har modtaget fra andre zooogiske haver. 

- Det er klart, at vi glæder os til at få pingvinerne over i det store anlæg. Og vi glæder os til at forøge flokken, fordi vi lige nu ikke har så mange, som der kommer til at være i det færdige anlæg. Men med denne åbning af det midlertidige anlæg prøver vi både at imødekomme gæsternes ønske om at se pingvinerne, og samtidig er det også god aktivering af pingvinerne at få tættere kontakt med gæsterne, siger direktøren.

Etableringen af det nye pingvinanlæg i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fortsætter med fuld fart, men det ventes desværre først at kunne åbne engang efter sommerferien.   

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Sæson 2023 begynder med gråvejr og godt humør
01. april 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har i dag taget hul på sin 54. sæson. Helt frem til slutningen af oktober er det muligt…
Vi gør klar til sæsonåbning
29. marts 2023
Overalt i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA er parkens personale i sving for at gøre klar til årets sæsonåbning…
Dyrlægen chipmærker lemurunger
28. marts 2023
Fire af GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs kattalemurer er blevet chipmærket og kønstjekket af parkens dyrlæge.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.