Åbent i dag: 10-17

Nu er sæson 2022 skudt i gang

02. april 2022
Traditionen tro har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs direktør Richard Østerballe været med til at åbne parkens porte på sæsonens første åbningsdag.

Biler begyndte at trille ind i indkørselsbanerne til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA allerede fra morgenstunden, så mange gæster var klar til at komme på besøg i parken.

Kl. 10.00 i flot solskin åbnede direktør Richard Østerballe portene op og lod sæsonens første gæster få adgang til parken. Og det var en glad direktør, der kunne byde velkommen;

- Det er første sæson siden 2020, hvor vi åbner, uden at corona har dikteret noget i forhold til adgangskontrol, begrænsning af antal ved forsamlinger og andre restriktioner som for eksempel brug af mundbind og visir. Så vi håber, at denne sæson bliver normal og selvfølgelig med et flot besøgstal. Vi har aldrig før haft så mange årskortholdere og trofaste gæster som nu, og vi glæder os til at byde både dem og andre danskere og turister velkommen i parken.

Årets helt store nyhed, Europas største pingvinanlæg, har ladet vente lidt på sig. Det skulle nemlig være åbnet i 2021, men her satte corona, restriktioner og usikkerhed om økonomi en midlertidig stopper for byggeriet.

Men denne lørdag den 2. april 2022 bliver anlægget endelig indviet ved direktøren selv. Til den officielle indvielse får han selskab af 1. viceborgmester i Vejle Kommune og bestyrelsesmedlem i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Dan Arnløv Jørgensen.
Indvielsen foregår ved pingvinanlægget ved området P1 kl. 11.00.

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Endnu en edderkopabe er født
09. juni 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har i juni måned fået endnu en brun edderkopabe føjet til flokken.
Børneshow: Beat og Brøl i Dinosaurland
06. juni 2023
Dinosaurglade børn kan glæde sig til et underholdende musikalsk show i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, hvor k…
Odderunger fylder tre uger
05. juni 2023
Om et par dage er det tre uger siden, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs kæmpeodderpar fik unger, og både store og sm&…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.