Åbent i dag: 10-17

Nu er sæson 2022 skudt i gang

02. april 2022
Traditionen tro har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs direktør Richard Østerballe været med til at åbne parkens porte på sæsonens første åbningsdag.

Biler begyndte at trille ind i indkørselsbanerne til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA allerede fra morgenstunden, så mange gæster var klar til at komme på besøg i parken.

Kl. 10.00 i flot solskin åbnede direktør Richard Østerballe portene op og lod sæsonens første gæster få adgang til parken. Og det var en glad direktør, der kunne byde velkommen;

- Det er første sæson siden 2020, hvor vi åbner, uden at corona har dikteret noget i forhold til adgangskontrol, begrænsning af antal ved forsamlinger og andre restriktioner som for eksempel brug af mundbind og visir. Så vi håber, at denne sæson bliver normal og selvfølgelig med et flot besøgstal. Vi har aldrig før haft så mange årskortholdere og trofaste gæster som nu, og vi glæder os til at byde både dem og andre danskere og turister velkommen i parken.

Årets helt store nyhed, Europas største pingvinanlæg, har ladet vente lidt på sig. Det skulle nemlig være åbnet i 2021, men her satte corona, restriktioner og usikkerhed om økonomi en midlertidig stopper for byggeriet.

Men denne lørdag den 2. april 2022 bliver anlægget endelig indviet ved direktøren selv. Til den officielle indvielse får han selskab af 1. viceborgmester i Vejle Kommune og bestyrelsesmedlem i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Dan Arnløv Jørgensen.
Indvielsen foregår ved pingvinanlægget ved området P1 kl. 11.00.

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.