Åbent i dag: 09.30-19

Mød os på Naturmødet

23. maj 2024
I disse dage kan du møde GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA på Naturmødet og høre om dyreparker og akvariers indsats for naturen, og om hvordan parken og de andre DAZA-attraktioner arbejder med bevaring, forskning og formidling.

Naturens eget folkemøde, Naturmødet 2024, foregår i år i Hirtshals fra torsdag den 23. til og med lørdag den 25. maj. 

Her mødes fagfolk, meningsdannere, politikere og andre med interesse for naturen  for at snakke forvaltning af natur, biodiversitet, arter og meget mere - alt sammen for at sætte fokus på vigtigheden af at beskytte og bevare vores natur.

Foreningen DAZA (Danske Zoos og Akvarier) er også med på Naturmødet og har en stand, hvor det er muligt at møde medarbejdere fra nogle af DAZA-attraktionerne, heriblandt GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs egen biolog og formidler Susanne Toft Henriksen, som er tovholder for årets DAZA-stand. 

På standen kan gæster på Naturmødet høre om, hvordan GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og de 15 andre DAZA-attraktioner arbejdet aktivt i naturens tjeneste med bevaring af arter og natur, forskning og med formidling for at øge gæsters interesse, forståelse og respekt for dyr og natur. For eksempel kan man lære om de genudsætningsprojekter, som de danske zoologiske haver, dyreparker og akvarier indgår i. 

Fredag eftermiddag vil også være en debat på standen om zoologiske havers arbejde og berettigelse. Deltagerne er Bjarne Klausen, direktør i Odense Zoo som repræsentant for DAZA og direktør for Dyrenes Beskyttelse, Britta Riis. 

Målet - både med Naturmødet og med DAZAs arbejde generelt - er, at udbrede viden, at inspirere og vække en begejstring for naturen, så vi får et engagement og lyst til at passe på naturen, på dyre- og plantearter. 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vinder af Travelers' Choice Awards for fjerde år i træk
18. juli 2024
Vi har svært ved at få armene ned! Vi har nemlig modtaget Travelers' Choice Awards 2024.
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.