Åbent i dag: 09.30-19

Mød medarbejderne – marketingchefen

10. marts 2023
I artikelserien "Mød medarbejderne" kan du komme tæt på nogle af mennesker, der arbejder i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Her er cirka 50 fastansatte og 200 sæsonansatte i forskellige afdelinger, og i artikelserien kan du læse mere om, hvad medarbejderne arbejder med, og hvordan det er at arbejde i parken.

Navn
Morten Hechmann Andersen

Funktion
Formidlings- og marketingchef. Derudover er jeg souschef.

Hvor længe har du arbejdet i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA?
Jeg kom til parken 1/1-1998, så jeg har lige haft 25-års jubilæum.

Hvilke opgaver har du i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA?
Jeg har mange forskellige opgaver, fordi jeg er en del af ledelsen og står med det overordnede ansvar for parkens formidling, marketing og kommunikation, samtidig med at jeg håndterer vores interne busdrift. Det betyder, at jeg er med til at tegne strategi og retning for parken, jeg medvirker til udvikling af nye anlæg og udstillinger, jeg står for sparring med mine medarbejdere, og jeg deltager i attraktions- og turistsamarbejder som f.eks. TA, DAZA, FOMARS og Legoland Billund Resort. Jeg er også kontaktperson for gruppen Givskud Zoos Venner, som arbejder frivilligt i parken. Og så er jeg fotograf og tager gerne billeder, hvis der er behov for det.

Hvordan er en typisk arbejdsdag for dig?
Mine dage varierer meget. Nogle dage kan jeg sidde på mit kontor hele dagen, andre dage går med møder. Nogle gange er jeg ude af huset i en eller flere dage, og andre gange er det en god blanding af det hele.

Hvad kan du bedst lide ved dine arbejdsopgaver?
Jeg kan godt lide, at jeg har et bredt ansvarsområde og dermed stor variation ved mine opgaver. Og jeg kan godt lide at der hele tiden kommer nye og til tider udfordrende opgaver – og at man får lov at afprøve nye ideer.
Det betyder også meget for mig, at vi arbejder i en selvejende institution med et nobelt formål, og at vi gør en stor indsats for at bevare den levende verden.
Og så er det vigtigt for mig, at vi via vores arbejde kan give vores gæster gode oplevelser og god service.

Hvad er mest udfordrende ved dit arbejde?
Til tider kan der være rigtig megen koordinering og et højt arbejdspres, især når vi gør klar til sæsonen, og det kan godt være udfordrende at følge med. Så man skal være god til at have mange bolde i luften samtidig – og så være klar til at gribe endnu en bold, der lige kan blive kastet ind.

Hvorfor har du valgt at arbejde i parken?
Kort sag, det er verdens bedste zoo. Jeg får lov at arbejde et sted med et nobelt formål, gode kolleger og mulighed for at beskæftige mig med noget af det, jeg brænder for.

Hvad kan du bedst lide ved parken?  
Vi har plads til både dyr og mennesker, og det er vigtigt – både for at dyr trives, og for at gæster kan få gode oplevelser. Jeg kan også godt lide variationen i oplevelserne, og at vi har en naturlig ramme blandt andet med vores store fredede moseområde. Og så er kollegerne jo også en del af det, der gør det til en god oplevelse at tage på arbejde hver dag.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vinder af Travelers' Choice Awards for fjerde år i træk
18. juli 2024
Vi har svært ved at få armene ned! Vi har nemlig modtaget Travelers' Choice Awards 2024.
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.