Åbent i dag: 10-17

Masser af græskar til dyrene

12. oktober 2020
Som en særlig aktivitet bliver der i efterårsferien lagt græskar ud til udvalgte dyr.

Mange af dyrene i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA vil i løbet af efterårsferien få græskar ind i anlægget.
Nogle vil være hele. Andre vil være udhulede og med forskellige snacks i.

- Det fungerer både som pynt, nu hvor vi nærmer os halloween, og hele parken er pyntet fint med græskar. Samtidig giver det gæster noget anderledes at se på, når dyrene går i gang med at undersøge, lege med og spise fra de mange græskar. Og vigtigst af alt giver det en anderledes form for berigelse for dyrene, siger formidler og tovholder på efterårsferieaktiviteterne i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Susanne Toft Henriksen og tilføjer:

- Året igennem arbejder dyrepasserne meget med berigelse, og de sørger for forskellige aktiviteter til dyrene. Det kan være sæbebobler eller nødder i vand hos gorillaerne, kasser med godter hos sulawesimakkkerne eller en bladbunke med melorme til zebramangusterne. Det kan dyrene bruge god tid på at arbejde med, og så stimulerer det deres naturlige sanser, så berigelse er et meget vigtigt værktøj i parken. Og i uge 42 er det så græskar vi bruger for at holde fast i temaet.

Forskellige reaktioner
Elefanter, løver, araer, kæmpeodderne og mange flere. Listen over de dyr, der i løbet af efterårsferien får græskar, er lang.

- Det er meget forskelligt, hvordan dyrene reagerer på at få græskar. Nogle er meget nysgerrige og leger med dem. Og især hvis græskarrene er udhulede, og der er puttet nogle snacks deri, er dyrene aktive. Det kan blandt andet være kød til løver og ulve. Andre er mindre interesserede. Og elefanterne kan jo bare træde på græskarrene, og så er de væk. Så vi satser på, at der bliver noget sjovt for gæsterne at kigge på. Og gode aktiviteter for dyrene ugen igennem, siger Susanne Toft Henriksen.   

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Verdensmålsarena skal overdækkes
15. april 2024
Et større anlægsarbejde er netop gået i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Verdensmålarena skal…
Fotograf skildrer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i ny bog
11. april 2024
Som fotograf Mette Mørk selv udtrykker det, forsøger man at suge det hele til sig, når man besøger G…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.