Åbent i dag: 10-17

Jubilæum fejret med masser af gæster

11. august 2019
Søndag den 11. august 2019 blev dagen, hvor GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fejrede sit 50 års jubilæum med indvielse af bjørneanlæg, uddeling af gratis kage og show for hele familien med Sebastian Klein. Masser af gæster deltog, deriblandt mange af parkens tidligere ansatte.

Kl. 9.30 søndag formiddag blev portene åbnet til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, en halv time tidligere end normalt. Det var for at sikre, at flest mulige gæster kunne få en chance for at nå ind og deltage ved indvielsen af parkens store jubilæumsanlæg, nemlig det nybyggede anlæg til brillebjørne, som er Europas største.
Og masser af gæster var med, da indvielsen begyndte kl. 11.00. Parkens direktør Richard Østerballe og Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen stod for indvielses- og jubilæumstalerne, og bagefter var der rundvisning ved anlægget og uddeling af gratis kage.
For at gøre dagen ekstra festlig var Sebastian Klein hentet ind til at lave et underholdende og musikalsk show for hele familien om eftermiddagen. Og det blev taget godt imod af parkens små og store gæster, som rockede med.

Flere særligt indbudte gæster
Den helt præcise dag for 50 års jubilæet er mandag den 12. august 2019, da Løveparken slog portene op for første gang den 12. august 1969. Men jubilæumsfestlighederne blev lagt i weekenden, for at så mange som muligt kunne være med.
Og det var der mange, der var. Den 50 år lange historie betyder, at rigtig mange mennesker har været en del af parken, siden den blev etableret. Og mange af dem var særligt indbudt til at deltage i festen.

- Det er fantastisk se så mange mennesker være med ved fejringen, og jeg er virkelig imponeret over og glad for, at så mange tidligere ansatte har taget imod invitationen om at komme i dag. Jeg håber, at de får en rigtig god oplevelse, og at de under frokosten får lejlighed til at holde på gamle, kendte ansigter, siger Richard Østerballe.

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Verdensmålsarena skal overdækkes
15. april 2024
Et større anlægsarbejde er netop gået i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Verdensmålarena skal…
Fotograf skildrer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i ny bog
11. april 2024
Som fotograf Mette Mørk selv udtrykker det, forsøger man at suge det hele til sig, når man besøger G…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.