Åbent i dag: 10-17

GIVSKUD ZOO er kåret som Danmarks bedste zoo

14. december 2017
DanCenter og Danland har netop kåret Danmarks bedste attraktioner. Via en afstemning er GIVSKUD ZOO blevet kåret som Danmarks bedste attraktion inden for kategorien dyrepark og zoo.

Flere end 5.800 danske og tyske feriegæster har i det seneste måneder stemt på deres favoritattraktioner i Danmark, så DanCenter og Danland kunne kåre Danmarks bedste attraktioner. Og her løb GIVSKUD ZOO med sejren i kategorien dyrepark og zoo.

Hele 88 procent af deltagerne i afstemningen gav GIVSKUD ZOO karakteren 4 eller 5 - ud af 5 mulige. Derudover var der mange positive kommentarer om parken, som:

-   Det er hyggeligt at komme i Givskud zoo. Alt er pænt og dyrene bliver passet godt. Jeg kommer mange gange om året med mine børnebørn.

-  I Givskud føles der aldrig "crowded". Der er så mange små stier og mindre områder man kan benytte sig af, så selv på en sommerdag med mange besøgende, føles der aldrig overfyldt.

-  Jeg har været mange gange i Givskud Zoo, og det er så tydeligt, at alle dyrene har det godt og trives 100 procent. Samtidig bliver der lavet mange spændende aktiviteter for havens gæster, der altid føler sig velkomne. Kombineret med et dygtigt og imødekommende personale er det et dejligt sted at komme.

Titlen som Danmarks bedste zoo og kommentarerne fra deltagerne glæder formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO, Morten Hechmann Andersen:

- Vi er glade og taknemmelige. Det betyder meget for os, at vores gæster har en rigtig god oplevelse, når de besøger os. Så det er dejligt, at der er tilbagemeldinger om, at gæsterne mener, dyrene har det godt, og at de nyder at komme i parken.

Vindere i forskellige kategorier
Der var opstillet otte kategorier i konkurrencen. Ud over Danmarks bedste zoo kunne man stemme om bedste sommerland, hvor Djurs Sommerland vandt. Bedste akvarium, hvor titlen gik til Nordsøen Oceanarium. Bedste forlystelsespark som blev Legoland. Bedste kunstmuseum blev Aros. Bedste tema-museum blev Tirpitz. Bedste museum om historie blev Den Gamle By. Og Egeskov Slot blev kåret som det mest seværdige slot. 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.