Åbent i dag: 10-17

Fond hjalp chimpanser i Cameroun

03. april 2024
Givskud Zoo Naturfond har ydet akut støtte til Limbe Wildlife Center, efter en storm skabte ødelæggelser på chimpanseanlægget.

Limbe Wildlife Center i Cameroun arbejder med dyr, der bliver reddet fra blandt andet ulovlig handel og krybskytteri. Og siden 2009 har Givskud Zoo Naturfond ydet støtte til arbejdet med dyrene.

I slutningen af marts blev der sendt en særlig akut donation afsted fra Givskud til Cameroun; kraftig storm havde nemlig fået et stort træ til at vælte ned i hegnet ved chimpanseanlægget, og hegnet var så ødelagt, at chimpanserne ikke kunnet komme ud i anlægget.

Derfor begyndte Limbe Wildlife Center på et større oprydningsarbejde, og samtidig blev der rakt ud til samarbejdspartnere i håb om støtte.
Den bøn svarede GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs direktør Richard Østerballe hurtigt på. Via Givskud Zoo Naturfond blev der sendt økonomisk støtte til Cameroun, så hegnet hurtigst muligt kunne blive repareret – og chimpanserne kunne komme ud igen.  

Det er de nu – og i anlægget er der nu berigelse i form af store stammer og lækre knækkede grene, som chimpanserne har kastet sig over. Du kan se en video heraf på Limbe Wildlife Centers Instagramprofil.  

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Koncert for børn: Kalles Store Trommeshow
11. juni 2024
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har en spændende sæson fyldt med begivenheder og shows, og det næste på progr…
Koncert for børn: Beat og Brøl i dinosaurland
04. juni 2024
Tyrannosaurus rex, stegosaurus, triceratops, pterodactyl, spinosaurus, velociraptor og verdens største dino, titano…
Gennembrud; nu kan brillebjørnes færd følges
03. juni 2024
For første gang nogensinde bliver det muligt at følge brillebjørnes bevægelsesmønstre i Peru. T…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.