Åbent i dag: 10-17

Event: Vilde vandhuller 2024

07. maj 2024
Tag på en våd og sjov ekspedition i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs fredede moseområde ved eventen Vilde Vandhuller i pinseweekenden fra lørdag den 18. til og med mandag den 20. maj 2024.

Træk i waders sammen med familien og udforsk, hvad der gemmer sig af liv i vandet og mellem sivene i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs store fredede moseområde. Brug lup til at nærstudere de små dyr - måske kan I finde ud af hvilke arter, I har fundet. Bagefter kan I sammen slippe de små dyr ud i vandet igen. Og hør de dygtige formidlere fortælle om livet ved de danske vandhuller.


Der vil være masser af aktiviteter for både børn og voksne ved arrangementet Vilde Vandhuller i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Det hele foregår i pinseweekenden fra lørdag den 18. til og med mandag den 20. maj 2024.

 

- Det er en begivenhed, vi har arrangeret i flere år, og hvert år er den populær. Masser af børn og voksne kommer forbi og deltager i aktiviteterne, hvor de lærer om livet ved de danske vandhuller og vigtigheden af at passe på dem, så dyre- og plantelivet kan trives, siger formidler og biolog, Tina Egestrøm Jensen, der også er tovholder på årets arrangement om vandhullerne.

 

Udover at parkens gæster ved arrangementet kan trække i waders og udforske GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs store vandhul eller se andre gå rundt bevæbnet med net, kan gæsterne også få inspiration til at anlægge et lille vandhul derhjemme i haven.

 

- Det er faktisk ret nemt, og dyrelivet nyder godt af det, så vi deler gerne vores viden om, hvordan man gør det. Vi ser frem til at byde velkommen til arrangementet, og vi håber, at gæsterne får en sjov og spændende oplevelse, siger Tina Egestrøm Jensen.

 

Alle aktiviteter ved Vilde vandhuller-eventen foregår ved området P2 bag spisestedet Baobab, og det er gratis at deltage, når entréen til parken er betalt.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Koncert for børn: Kalles Store Trommeshow
11. juni 2024
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har en spændende sæson fyldt med begivenheder og shows, og det næste på progr…
Koncert for børn: Beat og Brøl i dinosaurland
04. juni 2024
Tyrannosaurus rex, stegosaurus, triceratops, pterodactyl, spinosaurus, velociraptor og verdens største dino, titano…
Gennembrud; nu kan brillebjørnes færd følges
03. juni 2024
For første gang nogensinde bliver det muligt at følge brillebjørnes bevægelsesmønstre i Peru. T…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.