lukket

Event: Vilde vandhuller 2023

09. maj 2023
Træk i waders sammen med familien og tag på en våd og sjov ekspedition i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs fredede moseområde ved eventen Vilde vandhuller i weekenden lørdag den 20. og søndag den 21. maj 2023.

Se hvad der gemmer sig af liv i vandet og mellem sivene - og nærstudér de små dyr, I finder, under lup, så I kan finde ud af, hvilke arter I har fanget.
Deltag i sjove konkurrencer med fine præmier.
Kom med naturvejleder Finn Lillethorup på ekspedition i mosen og tøm insektfælder. 
Og hør vores dygtige formidlere fortælle om livet ved de danske vandhuller. 
Der bliver masser af aktiviteter, som børn og voksne kan nyde sammen ved eventen Vilde Vandhuller i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. 

- Det er en event, vi har arrangeret flere år i træk. Og hvert år er den populær; masser af børn og voksne kigger forbi og giver sig i kast med aktiviteterne, så de har det sjovt, samtidig med at de lærer en masse om livet ved de danske vandhuller, og om hvor vigtigt det er, at vi passer på vandhullerne, så dyre- og planteliv kan trives, siger formidler og biolog, Tina Egestrøm Jensen, som også er tovholder på årets event om vandhuller. 


Udover at parkens gæster ved eventen kan trække i waders og bevæge sig ud i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs store vandhul - eller bare kigge på dem, der bevæbnet med net går rundt i vandet, kan gæsterne også få inspiration til, hvordan man selv kan anlægge et lille vandhul hjemme i haven. 

 

- Det er faktisk ganske nemt, og dyrelivet har stor glæde af det, så vi fortæller meget gerne om, hvordan man gør det. Vi glæder os i hvert fald til at byde velkommen til eventen, og vi håber, at gæsterne får en sjov oplevelse, når de kigger forbi, siger Tina Egestrøm Jensen. 


Eventen finder sted i weekenden den 20. og 21. maj 2023. 

Alle aktiviteter foregår ved området P2 bag spisestedet Baobab, og det er gratis at deltage, når entréen til parken er betalt.

Se programmet for Vilde Vandhuller 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Så lykkedes det at spotte køn
29. februar 2024
Den lille sulawesimakak, der kom til verden i december 2023, er nu bekræftet som en han. Den lille fyr trives og vi…
GIVSKUD ZOO er certificeret som Green Attraction
27. februar 2024
I mange år har GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA arbejdet på at gøre driften af parken mere miljøvenlig…
For første gang i ni år; zebralføl i parken
22. februar 2024
Der har ikke været zebraføl i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA siden 2015, så det var glædeligt, da parkens pe…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.