Åbent i dag: 09.30-19

Derfor åbner vi ikke for kørende gæster

23. april 2020
Rigtig mange gæster har i forbindelse med den pålagte nedlukning af GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA spurgt: ”Hvorfor åbner I ikke bare parken for besøgende i bil?”

Siden GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i marts meldte ud, at parken var pålagt at holde lukket, har mange gæster spurgt efter muligheden for at åbne parken kun for besøgende i bil.

Vi troede i første omgang på en åbning i begyndelsen af maj og da vi allerhelst ville give vores gæster den bedste oplevelse ved også at kunne opleve dyr til fods – som gorillaer, kæmpeoddere og dinosaurparken, valgte vi at gå efter en fuld åbning, så snart det var muligt.
Samtidig ville vi være kede af at udelukke alle de gæster, der ikke kunne medbringe egen bil i parken. Og på grund af forsamlingsforbuddet, ville vi ikke kunne tilbyde dem ture i vores safaribusser.
Det ville også give en ringere service, end den høje standard vi normalt har i parken, da vi ikke ville kunne tilbyde samme mulighed for at benytte toilet- og puslefaciliteter, som der plejer at være.

Nu hvor myndighederne kritiserer en åbning af parken den 1. maj, og parken må udskyde åbningen endnu en gang, spørger gæster igen for muligheden for at besøge parkens safarirute.
 
Men hvis vi gør det, vil vi få en form for omsætning. Og det kan påvirke vores mulighed for at modtage forskellige former for hjælp fra staten. 

Der er intet, vi hellere vil, end at slå portene til parken op. Men vi er i en ekstremt presset situation økonomisk. Derfor er vi nødt at inddrage alle vinkler for at føre GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA gennem krisen.

Tak for jeres forståelse. 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vinder af Travelers' Choice Awards for fjerde år i træk
18. juli 2024
Vi har svært ved at få armene ned! Vi har nemlig modtaget Travelers' Choice Awards 2024.
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.