Åbent i dag: 10-17

Danhostel Givskud Zoo bliver til GIVSKUD ZOO - HOSTEL

25. januar 2022
Ved årsskiftet har det tidligere Danhostel Givskud Zoo ændret navn til GIVSKUD ZOO – HOSTEL. Målet er at skabe en mere tydelig forbindelse mellem hostellet og dyreparken GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Hostellet, der ligger lige over for GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs hovedindgang, har i flere år hørt under parken, som har stået for driften. Samtidig har hostellet været en del af Danhostel-kæden.
Ved årsskiftet til 2022 er hostellet gået ud af kædesamarbejdet og i stedet er det nu en fuldt integreret del af GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

- Vi har valgt at udgå af Danhostel-kæden og skifte til en mere tydelig GIVSKUD ZOO- ZOOTOPIA identitet for at skabe mere samhørighed mellem hostellet og dyreparken. Gæster, som overnatter på vores hostel, skal ikke være i tvivl om, at der ligger en dyrepark lige ved siden af. Og samtidig skal det være tydeligt for gæster i parken, at vi har et hostel, hvor de kan overnatte, forklarer salgs- og servicechef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Nicklas Ottosson Kanstrup og tilføjer:

- Før navneskiftet kan der have været forvirring om, hvem der egentlig stod for driften, om det var GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA eller den eksterne Danhostel-kæde. Den tvivl vil vi fjerne ved at tydeliggøre, at det er vores overnatningssted. Det kan man også se i det nye navn og logo, som ligger helt op ad parkens stil.

Udfordringer og muligheder
Mens salgs- og servicechefen har en forventning om, at omlægningen skaber bedre synergi dyrepark og hostel imellem, er han også forberedt på, at han sammen med medarbejderne skal lave et stykke benarbejde for fortsat at trække gæster til hostellet;

- Da vi ikke længere har en stor virksomhed som Danhostel i ryggen til markedsføring og samarbejde, giver det os en opgave i at række ud til gæster, skoler, foreninger og lignende, så de ved, at det er muligt at overnatte i fine rammer i Givskud.

Nicklas Ottosson Kanstrup er dog fortrøstningsfuld og tror på, at det nok skal kunne lade sig gøre.

- Tidligere var der regler fra Danhostel-kæden, som vi skulle følge i driften. Så denne nye ændring giver os lidt mere frihed til at fokusere på, hvordan vi gerne vil drive stedet. Vi har også netop ansat en ny daglig leder af hostellet, som har masser af erfaring, og som kan se med nye øjne og komme med friske input til brugen af lokalerne og den generelle drift af stedet. 

Dyrenes verden rykker ind
Sammen med navneskiftet har salgs- og servicechefen iværksat en ændring af interiøret, således at det får et mere ”dyrisk” udtryk, og så koblingen til dyreparken bliver mere tydelig.

- Der kommer flere billeder på vores dyr i parken over på vores hostel. Hvert værelse får sit eget dyr på værelsesdøren, og de tre forskellige værelsesgange får dyr fra sin egen verdensdel. Afrika, Sydamerika og Asien. Så alverdens dyr, der allerede er kendetegnende for parken, bliver også en fast del af hostellet, fortæller salgs- og servicechefen.

Derudover vil hostellet fortsætte i den bæredygtige og ”grønne” retning, som GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har fulgt i de senere år med en mere bæredygtig drift. Det betyder blandt andet, at der skal arbejdes endnu mere med økologi, brug af lokale råvarer, affaldssortering og implementering af FN’s Verdensmål, hvor det er muligt.

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.