Åbent i dag: 09.30-19

Bongoer kan opleves i nyt anlæg

17. marts 2020
Årets nyhed i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i 2020 bliver et helt ny bongoanlæg, hvor gæster oplever de smukke antiloper fra en nyetableret sti, der forbinder parkens store parkeringsområder.

Gravemaskiner har igennem flere måneder arbejdet på det, der skal give gæster en endnu bedre oplevelse, når de besøger GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.
Det seneste nybyggeri er en gangsti med gangbro langs et nyt skovfyldt anlæg til parkens bongoer. Dermed kan gæster altså opleve de smukke og sjældne antiloper på en helt ny måde.

- Bongoen er en skovantilope, og med det nye anlæg skaber vi mere realistiske omgivelser for dyrene – og samtidig en ny måde for vores gæster at opleve dem på. Indtil sidste sæson gik bongoerne i et anlæg, hvor man som gæst kørte forbi i biler eller busser. Fremover kan man fra forskellige udkigspunkter langs gangbroen se dyrene bevæge sig rundt mellem træer og buske, fortæller biolog i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Kim Skalborg Simonsen.

Ny sti forbinder parken
Den nye gangbro langs bongoernes nye anlæg er anlagt i forbindelse med en ny sti, der forbinder parkeringsområderne P1 og P2. Det har ikke tidligere været muligt at gå mellem de to områder uden at skulle via parkeringsområdet P3. Men med den nyetablerede gangbro og sti er det muligt at gå rundt i hele GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA ad en godt seks kilometer lang rute uden at skulle passere samme område to gange.

- Flere gæster har efterlyst muligheden for at gå rundt, og vi er glade for at kunne imødekomme deres ønske, samtidig med at vi nu får et rigtig fint bongoanlæg, siger biologen.

Bongoernes flytning fra deres gamle anlæg betyder, at det bliver muligt at lave en rokade og flytte andre dyr ind i det anlæg. Her er det planen fortsat at have afrikanske dyr nemlig elandantiloper og strudse.

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Fodringer, fortællinger og nye aktiviteter
01. juli 2024
I sommerferien bliver der skruet op for både åbningstider og aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så der…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.