Åbent i dag: 09.30-19

Børneshow: Max, Dut & Dino

02. maj 2023
Børn, der er vilde med dinosaurer, kan virkelig glæde sig til et forrygende show i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i maj. For hvad gør man med en dinosaurunge, der pludselig bliver til en fem meter lang og fire meter høje dinosaur?
Det kan hele familien få svaret på i det underholdende børneshow Max, Dut & Dino.

Her i 2023 byder GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA på en række underholdende koncerter og shows for hele familien, og lørdag den 13. maj 2023 kan gæster opleve Max, Dut & Dino. Har man børn i familien, som næsten ikke er til at slæbe væk fra GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs store dinosaurpark, er dette en oplagt mulighed for en sjov oplevelse, som kan tilfredsstille små dino-fans.

I showet mødet vi Max, som tager et æg med tilbage til lejren, hvor hans søde assistent Dut venter. Hun er praktisk altid glad og hjælper professoren med de store opgaver. Pludselig opstår der et frygteligt uvejr i lejren. Det tordner og lyner, og magien sker, da lynet slår ned i dinosaurægget, som klækker - og ud kommer en ægte lille dinosaurunge!

Tag hele familien med til et tempofyldt medrivende eventyr, højt humør, sjov og ballade og herlige sange. En dinosaurunge, der er vokset "lidt for meget", kan den nu også tæmmes?! Nu starter et herligt eventyr om "Max, Dut og Dino" med den fem meter lange og fire meter høje dinosaur.


Max, Dut og Dino optræder i parken ved området P3 lørdag den 13. maj 2023 kl. 14.00.

Mange forældre vil i øvrigt nok kunne genkende Dut, som faktisk hedder Gry i virkeligheden. I 1983 fik hun sit helt store gennembrud, da hun vandt Dansk Melodi Grand Prix med sange "Kloden drejer" - tilsat det karakteristiske rejehop.

Det er gratis at overvære det underholdende show, når entré til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er betalt, enten med en almindelig dagsbillet eller årskort. 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Fodringer, fortællinger og nye aktiviteter
01. juli 2024
I sommerferien bliver der skruet op for både åbningstider og aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så der…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.