lukket

Bjørneunger ude i anlægget

17. maj 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA brillebjørnetvillinger har nu været i det store udendørs anlæg med deres mor.

Tirsdag den 16. maj 2023 fik GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs to brillebjørnetvillinger mulighed for at komme helt ud i parkens store udendørs anlæg.

- Og ud skulle de, synes deres mor, smiler GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs dyrlæge Ditte-Mari Sandgreen og tilføjer, at den første tur ud i det store anlæg foregik med skrig og skrål fra ungerne:

- Det er ikke så overraskende, fordi det hele var nyt. Og så var det køligt og regnfuldt, og det har de ikke oplevet før.  Men de var alligevel nysgerrige og gode til at følge med mor, hvilket var dejligt at se.

Rundt i hele området
Parkens dyrlæge og dyrepassere var forud for udlukningen spændte på, hvordan mor Nazca ville tage det med to unger, der skulle ud i det store område.

- Det gik over al forventning, og moren var helt klar til at komme ud med de små bjørne. De blev taget med rundt i hele anlægget og ned til søen - i modsætning til Nazcas første unge Uno, hvor det foregik mere forsigtigt i den første tid, men nu er Nazca jo også mere erfaren med unger. Så vi regner med, at gæster kan opleve bjørneungerne sammen med deres mor jævnligt nu. Bjørnene får i hvert fald mulighed for at gå ind og ud af stalden hver dag fremover, fortæller Ditte-Mari Sandgreen. Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
For første gang i ni år; zebralføl i parken
22. februar 2024
Der har ikke været zebraføl i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA siden 2015, så det var glædeligt, da parkens pe…
Nordiske dyrlæger deler erfaringer
21. februar 2024
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har netop været vært for en konference for dyrlæger fra hele Norden. Formålet…
Sådan hjælper du dyr om vinteren
14. februar 2024
Der er flere ting, du kan gøre hjemme i haven for at hjælpe danske fugle, insekter og smådyr med at klare…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.