Åbent i dag: 09.30-19

Bestyrelsesmedlem var i praktik

23. september 2022
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs nyeste bestyrelsesmedlem har tilbragt flere dage i praktik i parkens afdelinger for at få indsigt i arbejdet og hverdagen - og dermed være bedre rustet til at udstikke retningen for parken fremover.

Hvor tit får man lige mulighed for en selfie med en vandbøffel? Denne uge har budt på endnu en praktik - denne gang 3 dage i Givskud Zoo, hvor jeg sidder i bestyrelsen, udpeget af Region Syd. Jeg har taget imod bestillinger i Baobab (og serveret maden), mærket tøj i shoppen, fodret næsehorn sammen med en 6. klasse som en del af formidling, fodret og muget ud hos gederne, vandbøfler, pandaen, araerne, sulawesimakakaerne og håndfodret pingviner… og set (og hørt om) en hel masse andre dyr. Og det har været en fornøjelse at være sammen med engagerede medarbejdere i de mange forskellige opgaver. Hvor har det været sjovt og lærerigt og givet et fantastisk indblik i hverdagen i zoo. En hverdag, hvor bevarelse af truede dyrearter (hvor dyr også genudsættes i naturen), formidling og forskning går hånd-i-hånd med den gode oplevelse for gæster i zoo.

Facebookopslaget hos GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs nyeste bestyrelsesmedlem Annette Lundgaard taler sit tydelige sprog; hun har nydt at følge medarbejderne i parken over flere dage og lære mere om hverdagen i parken.

- Jeg er nysgerrig af natur, så jeg vil meget gerne vide mere om, hvad der foregår i det daglige, så jeg også kan være bedre rustet til bestyrelsesarbejdet, siger Annette Lundgaard, som er regionsrådsmedlem for Venstre i Region Syddanmark og udpeget af rådet til at sidde i bestyrelsen i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Annette Lundgaard har snuset til arbejdet både i parkens dyreafdeling, parkafdeling, salgsafdeling, billetsalg og i formidlingsafdelingen.

- Alle tre dage har været vildt gode, og jeg kom langt omkring i opgaver. Samtidig var det dejligt at møde en masse søde og superengagerede medarbejdere, som gerne vil fortælle om deres job, siger Annette Lundgaard.

Lever op til formål
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs formål er formidling, bevarelse og forskning og at give gæster en god dag i et rekreativt miljø.

- Det var vigtigt for mig at se, hvordan formål og mål udleves i hverdagen – og det er tydeligt, hvordan det helt naturligt indgår i dagligdagen. Alle ansatte er meget engagerede og dedikerede, og enhver gæst bliver set og mødt med et smil, et vink og en lille historie, siger bestyrelsesmedlemmet og tilføjer:

- Når medarbejderne møder gæster, handler det selvfølgelig om at give dem god oplevelse, men de sørger også for at få flettet formidling ind, så gæsterne lærer noget, samtidig med at de hygger sig. Så formidlingen går hånd i hånd med den gode oplevelse.

Annette Lundgaard sender en stor tak til alle parkens medarbejdere, som viste rundt, satte hende i arbejde og fortalte om livets gang i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Vores nye bantengko og -tyr er ankommet
08. juli 2024
Efter lang tids venten fik vi i sidste uge vores nye dyreart, banteng. Den sydøstasiatiske okseart kan nu opleves i…
Første pingvinunge får personligt armbånd på
04. juli 2024
Mens det at få armbånd på for mange i tiden er lig med adgang til en af sommerens festivaller, så er…
Fodringer, fortællinger og nye aktiviteter
01. juli 2024
I sommerferien bliver der skruet op for både åbningstider og aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, så der…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.