Dagens programI dag 10-20
Donationer fra fonde

Donationer fra fonde

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har modtaget støtte fra flere fonde og er taknemmelige for fondenes hjælp. Herunder kan du læse om, hvilket projekter der har modtaget støtte, og hvilket fonde der har hjulpet.

Hejselift

I 2021 åbnede GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA et nye Babycare Center. Udover at give forældre til småbørn mulighed for at amme og pusle rummede centret også et større handicaptoilet. Efter ønsker fra parkens gæster blev der etableret et skifteleje. 
Derudover har Vanførefonden ydet fondsstøtte til indkøb af en hejselift, som kan løfte brugere over på toilettet nemt og bekvemt. 

Handicap-legeredskaber
I 2021 fik børn med funktionsnedsættelse endnu flere muligheder for at udfolde sig i legeområderne i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Parken indkøbte og opstillede to kørestolstrampoliner, en kørestolskarrusel og tre såkaldte tipi-karruseller. Det var muligt takket være fondsstøtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Vanførefonden.

Kørestolsgynger

I 2019 opstillede GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA to kørestolsgynger. Gyngerne er indkøbt og opstillet med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Vanførefonden og Bevica Fonden. 

Møbler

I 2012 skænkede Tuborg Fondet nye møbler til en af GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs restauranter. 

Tusind tak til alle fondene.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.