Dagens programI dag 10-17
Bliv sponsor i GIVSKUD ZOO, og få fordele, mens du gør en forskel for dyr og naturen.

Bliv sponsor

Med et sponsorat i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA støtter du natur og bevaring af dyrearter. Samtidig får din virksomhed et effektivt redskab til at skabe stærke kunderelationer og loyalitet samt motivere virksomhedens ansatte. Med baggrund i COVID-19s indflydelse på parkens drift, er det nu muligt i 2021 at støtte GIVSKUD ZOOs virke med et valgfrit beløb i form af et etårigt støttesponsorat. Alle sponsorater kan trækkes fra i skat på basis af en faktura fra GIVSKUD ZOO.

Mange muligheder for at gøre en forskel

Med et sponsorat i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, lille eller stort, er du og din virksomhed med til at bevare dyr og natur - til glæde for dig selv og dine børn.
Du kan vælge mellem et fast samarbejde i et sponsorat, hvor du støtter gennem flere år, eller et helt ekstraordinært etårigt støttesponsorat i 2021.

VÆLG SPONSORAT TILPASSET DIN  VIRKSOMHED


Etårigt støttesponsorat i 2021 pga. COVID-19

Konsekvensen af COVID-19 i 2021 for GIVSKUD ZOO er alvorlig. Mange gæster besøger ikke parken, hvilket giver et vigende indtægtsgrundlag at drive zoo og projekter på.
GIVSKUD ZOO er en erhvervsdrivende fond, så vores eventuelle overskud går direkte til at forbedre dyrenes vilkår i parken eller i naturen igennem støtteprojekter. 
Ønsker du at hjælpe os igennem dette år, kan du nu støtte igennem med et engangsbeløb i form af et støttesponsorat eller igennem flere år med et almindeligt sponsorat. 

STØT GIVSKUD ZOO I 2021


Sponsorat i GIVSKUD ZOO - dit bidrag til naturen 

Tusinder af dyr lever i dag på kanten af udryddelse, så det er nødvendigt med en øjeblikkelig indsats. Med avlsprogrammerne i de zoologiske haver vedligeholdes mange truede dyrearter for eftertiden. I GIVSKUD ZOO har vi ansvar for tre dyrearter og fører deres europæiske stambøger. Det gælder den sydafrikanske sorte hesteantilope, den afrikanske løve og den manløs zebra. I dag findes omkring 200 sorte hesteantiloper og kun ca. 50 manløse zebraer tilbage i zoos. Den gode nyhed er, at der genudsættes en lille smule af hesteantiloper fra zoologiske haver til Sydafrika. I GISKUD ZOO har vi også genudsat en kæmpeodder og en przewalskihest. Når du støtter GIVSKUD ZOO, støtter du en indsats for at bevare naturen. 

 

Aktivering af dit faste sponsoratet

Er du fast sponsor i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lægger vi vægt på din aktivering og dermed dit udbytte af sponsoratet igennem alle årerne. Det sikrer du kan give fantastiske oplevelser til kunder, medlemmer og medarbejdere. Et besøg i GIVSKUD ZOO er for hele familien, så det giver rigtig meget goodwill. Du kan for eksempel invitere  en tur bag kulisserne i zoo og efterfølgende lave et hyggeligt grillarrangement. Vi står for alt det praktiske, og du kan koncentrere dig om værtsrollen.  

KONTAKT OS OG HØR OM DINE AKTIVERINGSMULIGHEDER

 

GIVSKUD ZOO - et stærkt brand

Vidste du, at GIVSKUD ZOO er et af de stærkeste brands i Danmark? Flere end 14 millioner gæster har gennem årene besøgt parken, og alle har de fået uforglemmelige minder med hjem. 

Match din målgruppe 

Vi ved rigtig meget om vore gæster: Det er især børnefamilier, og vi kender deres demografi rigtig godt. Men også voksne par uden børn samt skole- og gymnasieelever udgør en del af gæsterne. Måske matcher de med din virksomheds målgruppe? 

Hjælp os med at hjælpe - bliv sponsor i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

 

Se vores sponsorer og faste støtter

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.