INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag 10-18
Bliv sponsor i GIVSKUD ZOO, og få fordele, mens du gør en forskel for dyr og naturen.

Bliv sponsor

Med et sponsorat i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA får din virksomhed et effektivt redskab til at skabe stærke kunderelationer og loyalitet samt motivere virksomhedens ansatte.

GIVSKUD ZOO - et stærkt brand

Vidste du, at GIVSKUD ZOO er et af de stærkeste brands i Danmark? Flere end 14 millioner gæster har gennem årene besøgt parken, og alle har de fået uforglemmelige minder med hjem. 

Match din målgruppe 

Vi ved rigtig meget om vore gæster: Det er især børnefamilier, og vi kender deres demografi rigtig godt. Men også voksne par uden børn samt skole- og gymnasieelever udgør en del af gæsterne. Måske matcher de med din virksomheds målgruppe? 

Aktivering af sponsoratet

I GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lægger vi vægt på din aktivering og dermed dit udbytte af sponsoratet. Det sikrer du kan give fantastiske oplevelser til kunder, medlemmer og medarbejdere. Et besøg i GIVSKUD ZOO er for hele familien, så det giver rigtig meget goodwill. Du kan for eksempel invitere  en tur bag kulisserne i zoo og efterfølgende lave et hyggeligt grillarrangement. Vi står for alt det praktiske, og du kan koncentrere dig om værtsrollen.  

Kontakt os og hør mere


Sponsorat i GIVSKUD ZOO - dit bidrag til naturen

Tusinder af dyr lever i dag på kanten af udryddelse, så det er nødvendigt med en øjeblikkelig indsats. Med avlsprogrammerne i de zoologiske haver vedligeholdes mange truede dyrearter.  

I GIVSKUD ZOO koordinerer vi tre dyrearter og fører deres europæiske stambøger. Det gælder den sydafrikanske sorte hesteantilope, den afrikanske løve og den manløs zebra. I dag findes omkring 200 sorte hesteantiloper i flere end 30 zoologiske haver, så er der kun ca. 50 manløse zebraer tilbage i fem til syv zoos. De sorte hesteantiloper trives ikke godt i Afrika. Derfor kører programmet som en egentlig stambog, der skal ajourføres hvert år, og der foregår også en lille genudsættelse af hesteantiloper fra zoologiske haver til Sydafrika. 

Hjælp os med at hjælpe 

Med et sponsorat i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, lille eller stort, er du og din virksomhed med til at bevare dyr og natur - til glæde for dig selv og dine børn.
 

Husk at du og din virksomhed kan gøre en forskel.

 

Vi tilbyder sponsorater tilpasset den enkelte virksomhed.
 

Nuværende partnere.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.