Dagens programI dag 10-20

ZOOasen bliver til Jacobs Spisehus

2. marts 2021

ZOOasen bliver til Jacobs Spisehus

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store spisested, der hidtil har heddet ZOOasen, skifter nu både navn og koncept.


Nyt look, nyt koncept med ny menu, ny kok og nyt navn.
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store spisested ZOOasen, som ligger nær det store legeområde på P3, har i de senere år været igennem en forvandling.
Nu ændres spisestedet igen; det skifter både koncept, og fremover bliver navnet Jacobs Spisehus.

- Vi har valgt at ændre både navn og koncept for spisestedet, så det trækker tråde tilbage i historien, forklarer servicechef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Nicklas Ottossson Kanstrup og tilføjer:

- Vi tror, at denne nye tilpasning vil vinde bedre indpas hos vores gæster, og vi glæder os til at give dem en god oplevelse, når de besøger restauranten. 

En hyldest til parkens grundlægger
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA blev grundlagt i 1969 som Løveparken af Jacob Hansen. Det er ham, der har givet inspiration til ændringen af spisestedet:

- Vi ville gerne trække et spor til fortiden med et minde om Jacob Hansen – derfor navnet. Og samtidig gav det god mening rent konceptmæssigt. Sidste år prøvede vi nemlig nogle danske retter af, hvilket gav god feedback fra vores gæster. Så nu tilpasser vi spisestedet, så det bliver traditionel, dansk mad, der er på menuen. Det trækker også tråde tilbage til Jacob Hansens tid, og den mad der var på middagsbordene dengang i 70’erne, forklarer servicechefen.   

Varieret udbud til gæsterne
Det bliver meget traditionelle retter, der kommer på menuen, så som tarteletter og stegt flæsk med persillesovs. Og Nicklas Ottosson Kanstrup har høje forventninger;

- Vi har ansat en dygtig kok med bred erfaring, som selv har udviklet opskrifterne til disse gode danske retter. Så vi håber, at vores gæster vil synes godt om det, siger han og tilføjer:

- Samtidig giver det et godt alternativ til vores andre spisesteder i parken, det det givet et meget varieret udbud. Så kan gæster vælge, om de har lyst til sund fastfood i Safari Grill, mad med et strejf af Afrika i Baobab eller gode danske retter i Jacobs Spisehus.

Læs mere om parkens nye køkkenchef. 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.