Dagens programI dag 10-20

Vil du købe en Tyrannosaurus rex?

27. april 2021

Vil du købe en Tyrannosaurus rex?

Eller en anden dinosaurus? GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har til sæson 2021 udskiftet tre af de store modeller i dinosaurparken. Og de tre udskiftede modeller kommer nu på auktion. 


Første, anden, tredje.
Tre store dinosaurmodeller, som har stået i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA siden 2015, kommer nu på auktion. De tre modeller er den måske mest kendte Tyrannosaurus rex samt en Parasaurolophus og en Allosaurus.
Dinosaurerne har tidligere kunnet bevæge sig og sige lyde, men det kan de dog ikke mere. Og for at der er ensartethed blandt modellerne i dinosaurparken, blev det besluttet at udskifte de tre store modeller. 

- Vi kunne ikke finde en alternativ plads til modellerne her i parken, men de kan sagtens bruges til udstilling endnu. Så vi mente, at det kunne være sjovt at sætte dem på auktion, siger direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Richard Østerballe. 

Og det kræver god plads hos køberne; modellerne er nemlig flere meter høje og lange. 

- Jeg kunne forestille mig, at de kunne stå som blikfang ved en virksomhed eller en udstilling. Vi er i hvert fald spændte på, hvem der kunne være interesserede i at få deres egen private dinosaur. Det er jo ikke alle og enhver, der kan sige, at de har en Tyrannosaurus rex, siger direktøren. 

Det er auktionshuset Campen Auktioner, der står for salget af de tre store dinosaurer. Selve auktionen foregår online og slutter onsdag den 5. maj 2021 kl. 19.30.
Inden da bliver det muligt for interesserede bydere at se de tre dinosaurer, der skal under hammeren, ved selvsyn. Dette eftersyn foregår søndag den 2. maj fra kl. 12.00 til 14.00 på Vejlevej 29 i Give.

Det er muligt at læse mere om og se auktionerne på Campen Auktioners hjemmeside.

- Vi har ikke en masse forventninger. Vi håber bare, at de sælger godt, og vi finder nogle købere, der vil være glade for dinosaurerne, siger Richard Østerballe. 

Udover de tre dinosaurer er der også andre effekter sat til salg i et oprydningsudsalg for parken.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.