Dagens programI dag 10-20

Tilbage til istiden er fortid

26. november 2020

Tilbage til istiden er fortid

Efter i et par år at have haft en stor istidsudstilling har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA ryddet området og er ved at gøre klar til nye tiltag.


Den store udstilling Tilbage til istiden er fortid i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.
Udstillingen er skabt i et samarbejde mellem Aalborg Zoo og Naturhistorisk Museum i Aarhus – og støttet af Nordeafonden. Tilbage til istiden består af en indendørs udstilling, som handler om livet for mennesker og dyr for mange tusinde år siden, da isen dækkede Danmark, og om isens betydning for nutidens landskab.  Derudover var der tilknyttet en udstilling med istidsdyr som mammutter og sabelkatte i naturlig størrelse.

Da udstillingen rykkede ind i parken i 2018, var det meningen, at den skulle fremvises i 2018 og 2019. Det blev dog forlænget med yderligere et år, således at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs gæster også kunne opleve udstillingen i 2020.
Men nu er istidsdyrene taget videre.

- Det har hele tiden været meningen, at det var en midlertidig udstilling. Vi er rigtig glade for at have haft den, fordi det har været et godt værktøj til oplevelser og formidling, og udstillingen har været populær hos vores gæster. Men nu er den sendt tilbage til Aalborg Zoo, som så skal vurdere, hvad der skal ske med den og hvor den skal hen, siger formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen og tilføjer:

- I stedet er vi ved at klargøre til nye tiltag til sæson 2021. Dem glæder vi os til at præsentere snart.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA skyder sæson 2021 i gang lørdag den 27. marts.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.