Dagens programI dag 10-20

Rigtig glædelig jul

24. december 2019

Rigtig glædelig jul

I år 2019 fejrede vi vores 50 års jubilæum med masser af nyheder i parken og et flot besøgstal.
Vi vil gerne sige mange tak for et fantastisk år.


Året blev skudt i gang med manér, da hundredevis af biler dyttede sæson 2019 i gang lørdag den 13. april 2019 kl. 09.59. Den allerførste dag blev velbesøgt, og den bød på masser af aktiviteter for vores gæster. Der var blandt andet indvielse af parkens nye store legetårn Skywalk og åbningsshow med Paw Patrol.

Den begivenhedsrige dag blev fulgt af en begivenhedsrig sæson med mange events, aftenløb i zoo og indvielse af årets store nyhed, Europas største brillebjørneanlæg. Det blev indviet i forbindelse med parkens rigtige fødselsdag i august, hvor det runde hjørne også blev fejret med gratis kage til alle og show med Sebastian Klein.

Alt i alt bød året på masser af gode oplevelser, og rigtig mange gæster tog del i det. Faktisk ramte vi det næsthøjeste besøgstal i parkens historie med godt 405.000 besøgende. Det er fantastisk flot, og vi er utrolig glade og taknemmelige for den store opbakning og positivitet, vi møder hos vores gæster.

Vi er nu ved at kigge frem mod 2020, hvor vi glæder os til at byde jer alle velkommen tilbage.

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.


Richard Østerballe, direktør i GIVSKUD ZOO - ZOTOOPIA  

 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.